Total Media News

Protestul transportatorilor continua! PDF Imprimare
Joi, 11 Ianuarie 2024 22:01

Ciolacu: Deblocăm angajările pentru aproape 8.000 de posturi în Sănătate şi Asistenţă Socială | Observator Constanța

UPDATE Nicusor Dan, despre protestul FERMIERILOR: „Trebuie lasati, este dreptul lor”
„Nu m-a consultat nimeni în legătură cu protestul fermierilor. Eu am autorizat absolut toate protestele, chiar și pe cele împotriva mea. Dar acum, nu m-a întrebat nimeni. Nici măcar prefectul nu m-a contactat. Probabil că în Piața Victoriei sunt garduri puse de Jandarmerie mai mult pentru protecție. Așa este protocolul. Dar, în opinia mea este un drept al lor să protesteze”, a declarat Nicușor Dan la emisiunea Culisele Statului Paralel

UPDATE: Diana Şoşoacă şi liderul AUR, George Simion, s-au dus în mijlocul protestatarilor, dar unii fermieri i-au strigat: „Lasă-ne protestul în pace!”

UPDATE: Prefectul Municipiului București – Rareș Hopincă a discutat în această seară cu persoanele care protestează în zona Militari-Chiajna, la intrarea în București, și a invitat o delegație a protestatarilor la dialog, în vederea prezentării revendicărilor acestora.

„Invit reprezentanții protestatarilor la sediul Instituției Prefectului, pentru a-și prezenta în mod concret revendicările. Este important de știut că există dorință de dialog, motiv pentru care am mers în rândul acestora în această seară. Dar pentru a identifica soluții, este esențial ca revendicările protestatarilor să fie prezentate punctual și concret. De îndată ce va fi desemnată o delegație, suntem gata să începem discuțiile pentru identificarea unor soluții”, a precizat Rareș Hopincă.

UPDATE. Reprezentanţii Cancelariei Prim-ministrului, întâlnire cu transportatorii, la Palatul Victoria: S-a agreat o întâlnire, săptămâna viitoare, cu ASF, pentru a discuta despre aspectele semnalate în legătură cu RCA

Reprezentanţii Cancelariei Prim-ministrului au avut, joi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţi ai transportatorilor din toate zonele României, în urma consultărilor, iar în urma discuţiilor, s-a agreat ca cel mai târziu până la sfârşitul săptămânii viitoare să fie stabilită o întâlnire de lucru între reprezentanţii transportatorilor care au participat la consultările de la Guvern şi cei ai Autorităţii de Supraveghere Financiară pentru a discuta aspectele semnalate în legătură cu Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) şi a găsi soluţii aplicabile la problematicile semnalate de transportatori.
”Reprezentanţii Cancelariei Prim-ministrului au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţi ai transportatorilor din toate zonele României.
Dialogul dintre cele două părţi a vizat analizarea problemelor cu care se confruntă sectorul transportatorilor şi a soluţiilor de rezolvare la situaţiile punctuale ridicate în cadrul întâlnirii”, a anunţat Executivul.

În urma consultărilor, s-a convenit că ministerele şi instituţiile cu atribuţii în rezolvarea aspectelor semnalate vor fi informate de către Cancelaria Prim-ministrului despre problemele ridicate, în vederea găsirii celor mai potrivite soluţii.

Sursa:RomaniaTV

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Politic Protestul transportatorilor continua!