Total Media News

Rapidul a intrat la apa in fata Voluntariului! PDF Imprimare
Sâmbătă, 09 Decembrie 2023 23:21

Ar putea fi o imagine cu 5 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapidul venea dupa o serie grea in campionat si dupa un egal cat o infrangere in Cupa Romaniei, impotriva celor de la CFR Cluj. 

Astfel, meciul de azi, ultimul din 2023 in fata propriilor spectatori reprezenta o buna ocazie de a mai spala putin din imaginea ultimelor jocuri, in fata a aproximativ 5934 de spectatori, prezenti, pe un frig naprasnic in Bucuresti.

 

Giulestenii si ilfovenii au prestat un joc plictisitor in prima parte, iar la pauza scorul a aratat un meci egal si strans, scor 0-0! Singura concluzie clara era faptul ca jocul lui Kevin Sony era departe de ceea ce se doreste in atacul Rapidist.

Pe parcurs, giulestenii au inceput sa forteze, dar apoi la capatul unui contra-atac, Nemec inchide faza, si dupa analiza VAR deschide si scorul!

Doru Andrei, dupa o noua balba in axul central, a reusit sa dubleze avantajul in minutul 72 si lucrurile deveneau clare pe Giulesti.

Apoi, pe fondul unor ironii venite din peluza giulesteana, Papeau prinde un sut superb si marcheaza insa scorul ramane 2-1 pentru FC Voluntari, si astfel, pentru giulesteni devine tot mai greu sa spere la titlu in acest sezon!

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapidul a intrat la apa in fata Voluntariului!