Total Media News

Turul României UCI 2.1 - amânat PDF Imprimare
Vineri, 25 August 2023 09:59
             Ar putea fi o imagine cu hartă şi text care spune „Suceava 18-22 OCTOMBRIE TURUL '23 ROMÂNIEI turulromaniei.ro AMANAT APA ulcea Călărași 195,4 km ETAPA 210,4 km SUCEAVA> GURAH UMORULUI FRASI TULCEA HÂRȘOVA> GIURGENI> DURĂU> BICAZ >PIATRANEAMȚ FETEȘTI >ROSETI CĂL ĂRAS Federația ETAPA 210,2km ETAPA 96 km PIATRANEAM NEAM MOINEST >ONEȘTI BUCUREȘTI ADJUD ADJUD>FOCŞANI AGENȚIA NAȚIONALĂ PEU ETAPA 205,8 km FOCȘANI BRĂILA>POD BRĂILA> MĂCIN VAL Ruchan +900 KM”
     "Turul României UCI 2.1 - amânat la sfârșitul lunii octombrie.
    Turul României, o competiție ajunsă la ediția 56 și care a fost organizată chiar și în timpul pandemiei, care reprezintă una dintre cele mai vechi competiții sportive din România, a ajuns în ultimii ani la un nivel important pe plan european. Aceasta este transmisă pe Eurosport în 50 de țări, însă acum se află în impas.
    Deși Ministerul Sportului a alocat 2,5 milioane lei din fondurile de excelență pentru finanțarea ediției 2023 a Turului României, acești bani au dispărut între timp. La Agenția Națională pentru Sport nu se mai regăsesc aceste fonduri.
    Toate celelalte competiții internaționale au fost finanțate, doar fondurile pentru Turul României au dispărut.
     Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!
     Sunt sigur că la canotaj plățile sunt la zi.
     Aș dori să vă amintesc un aspect important: acest eveniment generează niște obligații contractuale față de sponsori, echipe și sportivi. Toate acestea pentru sportul românesc. "
*
*
*
__  preluat  de  la  FB   Novák Eduárd
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale Turul României UCI 2.1 - amânat