Total Media News

Multinaționalele cu cifre de afaceri peste 100 mil. €, profit ZERO în România! PDF Imprimare
Stiri premium
Vineri, 11 August 2023 16:34

             

                                          Câți bani sunt în lume? | Digi24

     ' În timp ce Guvernul ar lua în calcul suprataxarea microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii prin diverse variante – modificări de plafoane, creșterea cotelor de impozitare, eliminarea facilităților fiscale pentru domenii strategice –  într-o altă dimensiune economică – mai exact, cea a așa-zișilor “mari contribuabili” –  lucrurile par să se desfășoare într-un  permanent „dolce far niente.”

   Jurnaliștii site-ului AFACERI.news au făcut o analiză cu privire la politica marilor corporații, cu cifre de afaceri mai mari de 100 de milioane de euro în exercițiul financiar încheiat.

    Vorbim despre nume grele de companii cu capitaluri majoritare austriece, germane, franceze, belgiene, olandeze, chineze, indiene sau rusești, care trimit acasă profituri uriașe, realizate în urma unor cifre de afaceri gigantice în România.

Sursele citate au intrat în posesia unor documente, prezentând lista companiilor cu cifre de afaceri uriașe care au raportat la final de 2022 profit brut ZERO și, implicit, pierderi.

1. Cifre de afaceri URIAȘE în ENERGIE, profituri ZERO: E.ON, ENEL, MET ENERGIE, DELGAZ GRID, NIS PETROL

**  preluare  de  pe  gandul.ro
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Stiri premium Multinaționalele cu cifre de afaceri peste 100 mil. €, profit ZERO în România!