Total Media News

Castile Sony WF-1000XM5 PDF Imprimare
Joi, 10 August 2023 17:51

                        Imagine cu o cască WF-1000XM5 într-o ilustrație 3D a unei urechi

                      Căștile cu cea mai bună anulare a zgomotului

                   WF-1000XM5

     WF-1000XM5 dispun de tehnologie de top pentru a asigura sunet la calitate premium și cea mai performantă funcție de anulare a zgomotului de pe piață. Procesarea audio în timp real și microfoanele cu performanță ridicată susțin difuzorul special creat pentru reproducere extinsă a frecvențelor, bas profund și voci clare. Acestea sunt proiectate să vă învăluie într-un sunet atât de bun încât vă veți simți ca într-un studio, alături de artiștii preferați. Căștile WF-1000XM5 ridică ștacheta pentru audiție fără întreruperi și claritate.

 

       Cea mai bună anulare a zgomotului

    WF-1000XM5 reduc zgomotul din exterior într-o gamă largă de frecvențe, de la joase la înalte. Conțin două procesoare brevetate care anulează mai multe zgomote din exterior ca oricând, un nou difuzor de înaltă performanță Dynamic Driver X, microfoane de feedback duale și adaptoare pentru elemente intraauriculare inovatoare, cu izolare fonică, pentru o potrivire mai stabilă. Procesarea de reducere a zgomotului în timp real poate fi optimizată pentru a oferi cea mai bună performanță pentru mediul dumneavoastră, așa că veți observa o mare diferență, mai ales în avioane, trenuri sau autobuze. 

                            Calitate extraordinară a sunetului

Difuzorul Dynamic Driver X special conceput asigură reproducere largă a frecvenței, permițând bas mai profund, voci subtile și detalii fine îmbunătățite, mai ales pentru instrumentele cu ton înalt. Performanța desăvârșită, în întreaga gamă de frecvențe, asigură un sunet lin și natural, indiferent ce ascultați.

                            Cea mai bună calitate a apelurilor de la Sony3

Grație algoritmului de reducere a zgomotului bazat pe AI, care utilizează procesarea Rețea neuronală profundă (DNN) și senzorilor cu conducție osoasă, vocea vi se va auzi clar și mai natural, chiar și în medii zgomotoase. Și, dacă vă aflați în aer liber, structura de reducere a zgomotului va minimiza orice zgomote produse de vânt, așa că veți fi auziți întotdeauna.

                            Mici, cu un design elegant

Cu o textură lucioasă îmbunătățită și un aspect mai elegant, aceste elemente intraauriculare se potrivesc confortabil în ureche, blocând sunetele din exterior. Cu un corp mai mic și optimizarea componentelor, elementul intraauricular este cu aproximativ 25% mai mic și cu 20% mai ușor decât WF-1000XM4. De asemenea, am redus dimensiunea casetei de încărcare, așa că se va așeza mult mai bine în buzunar.
*
*   SONY
                         
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator Castile Sony WF-1000XM5