Total Media News

"Dubla" pentru Romania la Fukuoka! PDF Imprimare
Joi, 27 Iulie 2023 08:31

Ar putea fi o imagine cu ‎3 persoane, skateboard şi ‎text care spune „‎WORLD AQUATICS CHAMPIONSHIPS FUKUOKA 2023 Nikon Yakult மட Salonpas. Yakult as. Nikon WORLD AQUATICS Myrtha Pools 农夫山泉 NONGFUSPRING 农夫山泉 ONGFUSPRING OMEGA FUKUOKA 20 Nikon Yakult Nikon HUNT CHAMPIONS 农夫山泉 אלי× OMEGA FUKUOKA2023 CHAMPIONSHIPS‎”‎‎

Constantin Popovici și Cătălin Preda au cucerit lumea! Aur și argint mondial în concursul de high-diving!

 Constantin Popovici și Cătălin Preda au scris o pagină de istorie pentru natația românescă și pentru întreg sportul din țara noastră. Cei doi sportivi români au făcut un concurs memorabil și au reușit să cucerească azi dimineață medaliile de aur și de argint în concursul de high-diving (sărituri în apă de la 27 m) din cadrul Campionatului Mondial de natație de la Fukuoka.Constantin Popovici și Cătălin Preda au avut o evoluție impresionantă pe tot parcursul concursului, au condus în clasament după primele două sărituri de marți, iar azi dimineață au scris istorie.


Constantin Popovici a cucerit medalia de aur cu un total de 472.80 puncte, iar Cătălin Preda a câștigat medalia de argint cu un total de 438.45 puncte.Introdus în calendarul Campionatelor Mondiale de natație în 2013, concursul de sărituri în apă de la 27 m este câștigat în premieră de un sportiv român. Totodată, Constantin Popovici este al doilea european care cucerește medalia de aur în această competiție. Primul a fost britanicul Gary Hunt (în 2015 și 2019).

Aceste rezultate vin dupa ce David Popovici a obtinut locul 4 in proba de 200m liber, iar astazi va concura in finala la 100 m liber.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale "Dubla" pentru Romania la Fukuoka!