Total Media News

Jocurile Europene PDF Imprimare
Duminică, 18 Iunie 2023 11:56

                    

 

  În Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000 din Izvorani, a avut loc astăzi prezentarea oficială a delegației României care va participa la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

   Este cea mai numeroasă Echipă Olimpică prezentă la o edițe a Jocurilor Europene cu nu mai puțin de 150 sportivi (74 feminin &76 masculin). La prima ediție a competiției, la JE Baku 2015, Team Romania a avut 147 de sportivi în delegație, iar la JE Minsk 2019, 123 sportivi.

Tricolorii vor concura la 18 discipline sportive, la Cracovia Malopolska, iar în fruntea Team Romania, la ceremonia de deschidere a Jocurilor se vor afla Bianca Ghelber, campioană europeană în 2022 la aruncarea ciocanului, și Cătălin Chirilă, campion mondial și european în 2022.
 În cadrul festivității de la Izvorani, Cătălin Chirilă a depus jurământul sportivilor, iar pe al antrenorilor și oficialilor Olimpiu Marin.

Componenții Team Romania pentru JE Cracovia Malopolska 2023:

 

*

 

  Din delegație mai fac parte (în afara celor 150 de sportivi și 39 de antrenori): 15  persoane în colectivul medical, 9  oficiali de echipă, 1 specialist tehnic mountain bike.

Delegația Team Romania este condusă de Dragoș Tătaru - Șef de Misiune. Din safful tehnic mai fac parte Liliana Dorneanu și  Alexandru Ilie, Șefi de Misiune Adjuncți la Cracovia & Zakopane, Mihaela Mitu, Radu Niculescu și Răzvan Dumbravă – Secretariat Cracovia & Zakopane.

*

*--    COSR

 

 

*

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Jocurile Europene