Total Media News

Participa la o noua editie a competitiei internationale de stiinta - FameLab! - Pagina 2 PDF Imprimare
Stiri premium
Vineri, 30 Martie 2012 11:56
Index articol
Participa la o noua editie a competitiei internationale de stiinta - FameLab!
Pagina 2
Toate paginile


Fii urmatorul star in stiinta !

Vino alaturi de noua generatie de comunicatori in domeniul stiintei! FameLab International este o competitie internationala de comunicare a stiintei organizata de British Council in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, in peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Sud.

Daca ai intre 18 si 35 de ani, visezi sa-ti impartasesti pasiunea pentru stiinta si tehnologie cu un public mai larg si iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare, participa la a  V-a editie a competitiei Famelab Romania!  

Fiecare participant va avea la dispozitie trei minute pentru a prezenta la alegere o tema legata de stiintele naturii, matematica, tehnologie sau medicina, fara sa foloseasca Power Point-ul sau alte prezentari electronice si cu un aport limitat al recuzitei.Prezentarea va trebui sa fie distractiva, originala, sa aiba rigurozitate stiintifica si sa atraga atentia publicului neavizat.

Noutatea editiei din acest an a Famelab Romania o constituie posibilitatea realizarii prezentarii de 3 minute in format video si inscrierea online.

CUM TE POTI INSCRIE?

Pentru a te inscrie la aceasta competitie trebuie sa trimiti o prezentare video prin intermediul formularului de inscriere online pana marti, 24 aprilie 2012.

Daca te hotarasti sa-ti produci propriul material video pentru FameLab Romania 2012, te rugam sa acorzi atentie urmatoarelor criterii:

Prezentarea trebuie facuta in limba romana
Durata trebuie sa fie de maxim 3 minute (continutul nu va fi jurizat daca durata filmului depaseste trei minute)
Materialul video nu trebuie sa fie editat sau sa aiba efecte speciale
Nu pot aparea alte persoane sau sa fie folosite elemente de recuzita in exces
Muzica de fundal nu e recomandata

Pentru mai multe detalii despre formularul de inscriere online si prezentarea video, va rugam sa cititi Regulamentul competitiei FameLab Romania. Pe baza prezentarilor video inscrise, un juriu format din experti recunoscuti din domeniul stiintei si tehnologiei, al comunicarii, al mass-mediei, precum si din partea British Council vor alege un numar de zece finalisti care vor concura in cadrul finalei Famelab Romania.

Finalistii trebuie sa fie pregatiti sa sustina o prezentare live de 3 minute in fata publicului si a camerelor de filmat in cadrul finalei FameLab Romania, care va avea loc la sfarsitul lunii mai, in Bucuresti.

CE PREMII POTI CASTIGA?

Marele premiu va consta intr-o calatorie gratuita in Marea Britanie, oferita de catre British Council castigatorului pentru a reprezenta Romania la competitia internationala Famelab, din cadrul Festivalului de Stiinta de la Cheltenham, in perioada 12-15 iunie 2012.

Va rugam sa retineti ca, in cazul in care castigati, prezentarea din cadrul finalei FameLab International care va avea loc in Marea Britanie va trebui sa fie sustinuta in limba engleza.

Organizatiiile din domeniul stiintei si tehnologiei care sunt parteneri ai British Council in organizarea competitiei FameLab Romania vor oferi premii speciale marelui castigator al competitiei, precum si castigatorilor locului al II-lea si al III-lea.

In vederea pregatirii pentru participarea la finala FameLab, cei zece finalisti impreuna cu alte trei rezerve selectate in etapa prezentarilor video inscrise in concurs vor participa la un Masterclass obligatoriu de pregatire in domeniul comunicarii stiintei, in intervalul 5-6 mai 2012. Stagiul de pregatire va fi sustinut de catre o echipa formata din experti din Marea Britanie si Romania, iar costurile de participare vor fi suportate de catre organizatori.

CUM AR TREBUI SA ARATE PREZENTAREA TA VIDEO?

FameLab este o competitie incitanta, menita sa gaseasca vocile noi ale stiintei si ingineriei din intreaga lume. Pana acum, la competitia din Marea Britanie au participat 700 de oameni de stiinta si de ingineri. La nivel global, la evenimentele din cadrul programului FameLab International au concurat peste 3600 de persoane.

Videoclipuri de la competitiile Famelab care au avut loc in Romania, Marea Britanie si alte tari sunt disponibile pe www.famelab.org si pe canalele Youtube: Famelab si British Council Romania.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Stiri premium Participa la o noua editie a competitiei internationale de stiinta - FameLab! - Pagina 2