Total Media News

Rapid da lovitura la ultima faza la Botosani, cu un EUROGOL! PDF Imprimare
Miercuri, 01 Martie 2023 22:38

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând un sport şi text care spune „Ferrou EMMERS 25 SHAORMERIA BANEASA BANEA BANEASA SHAORMERIA SHAORM BANEA”

Rapid si FC Botosani, s-au intalnit in Moldova, pentru o noua etapa a Superligii din Romania. Cele doua formatii veneau la aceasta partida cu obiective total diferite, Botosaniul de a se salva rapid de la retrogadare, in timp ce giulestenii sa acumeleze cat mai multe puncte in lupta pentru titlu, in care se afla.

Scorul a fost in minutul 42 deschis de Stefan Panoiu, care a reusit sa inscrie dupa un sut inselator de la aproximativ 30 de metri, sut ce a reusit sa-l pacaleasca pe Eduard Pap.

 

A doua repriza a fost destul de echilibrata, intrarea lui Jayson Papeau aducand putin dinamism giulestenilor in atac.

Spre finalul meciului, Sekou Camara reuseste sa preia o minge si o suteaza in poarta, moment in care s-a crezut ca acesta va fi rezultatul final al partidei din Botosani. Totusi, Dragos Grigore a demonstrat alaturi de echipa sa ca lucrurile nu sunt incheiate, iar in prelungiri, dupa o centrare perfecta a lui Papeau, Grigore inscrie din foarfeca un eurogol ce duce punctele in Giulesti!

Rapid ajunge la 52 de puncte, in timp ce moldovenii raman la cota 31. In penultima etapa a campionatului regulat, Rapid o va infrunta sambata seara acasa pe Hermmannstadt, in timp ce Botosaniul merge in deplasare la FCU Craiova.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid da lovitura la ultima faza la Botosani, cu un EUROGOL!