Total Media News

BOX| Soc in boxul mondial! Joshua pierde cu Usyk la puncte! PDF Imprimare
Duminică, 26 Septembrie 2021 08:42

Imaginea articolului Supriză în boxul mondial. Oleksandr Usyk l-a bătut la puncte pe Anthony Joshua şi a devenit noul rege al „greilor”

Ucraineanul Olexandr Usyk, a devenit noul campion mondial la categoria grea, obtinand centurile IBF, WBO, si WBA, invingandu-l pe britanicul Anthony Joshua in fata a 62.000 spectatori, acesta luand meciul cu Usyk drept test pentru viitoarele intalniri.

Usyk a dominat lupta, zdruncinându-l teribil pe Joshua în rundele 3 și 7, și s-a impus la puncte: 117-112, 116-112, 115-113.

Prima înfrângere din cariera lui Anthony Joshua a venit în 2019, în fața lui Andy Ruiz Jr., la New York. Cea de azi a fost a doua. Englezul are o clauză specială de revanșă, pe care e de așteptat să o activeze.

Dupa meci, britanicul nu a fost in stare sa dea declaratii, ranit fiind, si a parasit imediat arena pentru a se trata la un spital apropiat.

Nu cred că AJ a boxat prea bine azi, Usyk a fost excelent. Eram îngrijorat de tot ce s-a zis înainte de meci și am avut dreptate, am gândit prea mult, a primit prea multe lovituri devreme. Acum va merge la spital. Nu știu dacă are arcada spartă, dar nu arată deloc bine. Nu mai vedea după runda a 9-a. Rezervorul era gol, nu mai avea combustibil. Doar inima l-a mai ținut în meci în ultima rundă 
Eddie Hearn, promoterul lui Anthony Joshua

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Arte martiale BOX| Soc in boxul mondial! Joshua pierde cu Usyk la puncte!