Total Media News

Monitor LED DELL Gaming S2721HGF Curbat 27 inch PDF Imprimare
Luni, 23 August 2021 13:18

Monitor LED DELL Gaming S2721HGF Curbat 27 inch 1 ms Negru ​FreeSync Premium & G-Sync Compatible 144 Hz


Design evoluat. Joc îmbunătățit

Noul design distinct, orientat spre jocuri, favorizează un aspect mai îndrăzneț și caracteristici de joc care le oferă jucătorilor atât avantaje funcționale, cât și estetice.

Design unic: orificiile de ventilație din spatele monitorului sunt proiectate pentru dispersarea îmbunătățită a căldurii.

Performanță: jucați-vă confortabil perioade lungi de timp, datorită unui nou suport subțire și conic, cu posibilitatea de a regla ușor înălțimea și înclinarea. Baza în unghi oferă un suport solid și o amprentă mai mică, permițând mai mult spațiu pentru accesorii suplimentare de jocuri.

Instrumente orientate către jocuri: navigați și administrați cu ușurință meniurile afișate pe ecran (OSD) cu noul joystick și butoanele de comenzi rapide aflate în spatele monitorului.

Particularizați fiecare avantaj: cele trei profiluri definite de utilizator oferă și mai multe opțiuni de personalizare. Cronometrul, Contorul FPS și stabilizatorul de culori închise vă permit să gestionați totul, de la frecvențele de cadre la luminozitate și controlul umbrelor.

Fără scintilații: controlul luminozității cu ajutorul unui curent direct permite un ecran fără scintilații, oferindu-vă o experiență de vizualizare mai confortabilă.

Mai puțin efort pentru ochi: caracteristica ComfortView reduce emisiile dăunătoare de lumină albastră, reducând semnificativ oboseala ochilor datorată dispozitivelor digitale.

Optiuni de conectivitate

1. Conector de alimentare | 2. Slot pentru incuietoare de securitate | 3. Caracteristica de blocare a suportului | 4. Port HDMI (HDMI 1.4) | 5. Port HDMI (HDMI 1.4) | 6. Port DisplayPort (1.2) | 7. Port de iesire pentru casti

 

 

 

 

Aspect Ratio
16:9
Timp de raspuns
1 ms (MPRT)
4 ms
Unghi de vizibilitate
178/178 grade
Luminozitate
350 cd/mp
Dimensiuni
608.4 x 393 mm ~ 493.2 x 190.4 mm
Montare perete
100 x 100 VESA
Accesorii incluse
Cablu HDMI
Inclinare
-5/+21 grade
Reglaj pe inaltime
100 mm
Curbat
Da
Caracteristici Superioare
FreeSync
Da
G-Sync Compatible
Da
Refresh Rate
144 Hz
Interfata
HDMI
2
Display Port
1
Jack
1         
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate International Monitor LED DELL Gaming S2721HGF Curbat 27 inch