Total Media News

Renault Arkana - o alternativa buna?! PDF Imprimare
Miercuri, 09 Iunie 2021 17:37

No alternative text description for this image

Grupul Renault a lansat de curand suv-ul coupe, Renault Arkana, intrand astfel si in acest segment nefructificat pana in acest an. 

Arkana îmbină formele rafinate și stilul robust. Designul unic conferă acestui model un profil suplu, o gardă mare la sol și un interior luxos.

În varianta R.S. line, efectul este și mai puternic. Apreciază culoarea exclusivă, grila de radiator sport, jantele specifice cu detalii de culoare roșie, eșapamentul cu două țevi și multe altele.

Cu siguranta, acest model francez de SUV va putea concura datorita pretului mai scazut cu alternativele sale germane de la Mercedes, Bmw sau Audi.

Motorizarile vor fi de 1.6L si 1.4L benzina si hybrid, si poate ajunge in versiunea de top echipata la putin peste 30.000 euro.

Arkana E-TECH hybrid

Inspirată de lumea motorsport, tehnologia E-TECH hibridă reprezintă îmbinarea perfectă între performanță și eficiență. În oraș, pornești întotdeauna în modul electric și poți utiliza acest mod până la 80% din timp. Redu consumul de carburant cu până la 40%, comparativ cu o motorizare echivalentă pe benzină!


Frânarea cu recuperarea energiei încarcă automat bateria modelului Arkana E-TECH hybrid în timpul deplasării. Beneficiază de o călătorie plăcută în orice situație, cu o accelerație promptă și rapidă. Arkana E-TECH hybrid se adaptează tuturor cerințelor șoferului, pentru o funcționalitate optimă.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Renault Arkana - o alternativa buna?!