Total Media News

Ovidiu Burca a plecat de la Rapid! PDF Imprimare
Sâmbătă, 08 August 2020 11:32

 

Ovidiu Burca, fostul presedinte al Rapidului, si om contestat de suporteri din conducerea giulestenilor, a anuntat astazi o mutare surpriza, renuntand sa lucreze in cadrul clubului, dupa ce chiar ieri a fost prezent la Prosport Live in calitate de conducator.

Iata mai jos cum a anuntat Burca, pe o pagina de socializare, despartirea de Rapid.

"Povestea trebuie să continue!
Simt că e momentul să fac un pas în spate. Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoștiințele și toată pasiunea mea pentru fotbal renașterii Rapidului.
Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toți mie. Nu am entuziasmul și energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alți oameni care să creadă în acest proiect și să încerce să readucă echipa în prima liga.
Vreau să mulțumesc oamenilor care au susținut acest proiect, lui Andrei , Victor și Dan. Sunt obligați să meargă mai departe oricât de dificil li s-ar părea.
Rapidul înseamnă suferință. Știu că nu le este ușor însă au capacitatea să o ia de la capăt, au forța materială, spirituală și viziunea să meargă înainte. Suporterii trebuie să fie convinși de asta și să le asigure sprijinul lor necondiționat. Împreună vor reuși. Doar împreună.
Pentru mine a fost o onoare și o mândrie să fac parte din familia Rapid! Am conștiința împăcată că am dat absolut totul pentru această cauză. Sunt liniștit și împăcat. Voi rămâne dedicat principiilor și valorilor mele de viață indiferent cat îmi va fi de greu. E momentul unor schimbări și unor noi provocări în viață mea.
Le mulțumesc tuturor celor care mi au fost alături în acest capitol al vieții mele dar și celor care m-au criticat. Și unii și alții mi au dat forță și m-au inspirat.
Mulțumesc Rapidului pentru oportunitatea imensă de face parte din istoria sa."
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ovidiu Burca a plecat de la Rapid!