Total Media News

Meci de infarct la Ploiesti! PDF Imprimare
Sâmbătă, 11 Iulie 2020 22:20

Rapid si Petrolul s-au intalnit astazi in ceea ce inseamna istoricul "Primus Derby", in etapa secunda a play-off-ului ce conteaza pentru promovarea in prima liga.

In prima repriza cea mai importanta situatie a fost eliminarea lui Rares Lazar, care si-a lasat echipa in 10 pentru o buna bucata din partida, facand misiunea giulestenilor imposibila. Jocul lor s-a ridicat insa dupa aceasta eliminare, contrar ideilor ce faceau Petrolul mare favorita a partidei.

In repriza secunda, unde dupa un contact dur al lui Mallo, si inutil, s-a acordat penalty gazdelor s-a petrecut o situatie ciudata...

Popa, tanarul portar al giulestenilor, a aparat doua penalty-uri, insa a depasit linia portii, ceea ce a rezultat in penalizarea cu cartonas rosu in final, lucru ce l-a frustrat pe goalkeeper.Totusi, in spiritul jocului, majoritatea portarilor fac macar un pas in fata in momentul executiei, fapt ce a creat multa confuzie pe teren. Astfel, giulestenii au ramas in 9, moment in care si ultimul executant al Petrolului a ratat, si a lasat echipa "lupilor" cu un singur obtinut dupa un meci de infarct. 

Imediat dupa seria de penalty-uri, Goge putea face o mare bucurie visiniilor, dar a ratat o mare ocazie, iar partida s-a incheiat cu scorul de 0-0, scor ce nu ajuta nicio formatie in acelasi moment, dupa victoria celor de la Turris in fata celor de la UTA Arad.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Meci de infarct la Ploiesti!