Total Media News

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 PDF Imprimare
Miercuri, 16 Octombrie 2019 08:49
                   Imagini pentru logo federatia  romana  de  fotbal
 
   In  sport, ca  si  in  viata , TREBUIE  sa  ai  si  un  pic  de  noroc  !!

 " Într-o seară de poveste, într-o atmosferă feerică, în fața a aproape 30.000 de copii, tricolorii au condus Norvegia, dar au fost egalați în prelungiri. 

   Ai noștri simt pulsul tribunelor, inima copiilor bătând pentru ei și se aruncă în atac. Pușcaș e primul care încearcă, dar nu prinde cadrul porții! Rămânem sus, iar Benzar șutează de la 20 de metri, însă nici el nu e mai norocos. Oaspeții se așează mai greu în teren, au venit la București să joace în liniște și s-au trezit în vulcanul copilăriei. Ødegaard e primul care ne dă emoții, dar… “Apără Tătărușanu!”. Nu cedăm terenul, iar Mitriță ia o minge în banda stângă, trece pe lângă Elabdellaoui țintește colțul lung, dar mingea trece alături. Forțăm, însă Stanciu nu îl învinge pe Jarstein. Replica norvegienilor vine de la Joshua King, dar Tătărușanu e din nou la post. Prima repriză se încheie tot cu ai noștri în atac, dar portarul advers respinge șutul bun al lui Mitriță!

 

 

Agonie și extaz

E pauză, dar nu e recreație. Copiii rămân și privesc jucătorii de rezervă la încălzire, le strigă din tribune și îi încurajează. Norvegia începe mai bine repriza secundă și se așează în jumătatea noastră, dar nu-și crează ocazii clare. Scăpăm pe contraatac, Mitriță îl lansează pe Bancu și craioveanul e faultat în careu. E penalty! Pușcaș ia mingea și o așează. Copilul de ieri e idolul de azi, iar în spatele lui sunt speranțele viitorului! Șutează în stânga portarului, dar Jarstein refuză bucuria copiilor din tribune și a românilor din fața televizoarelor! Oftatul tribunei nu te poate lăsa rece. E injecție de motivație pentru tricolori!

Luptăm în continuare și nu cedăm! Pentru că bucuria cea mai mare este cea a succesului obținut prin insistență și muncă! Stanciu șutează iar, din nou e blocat de portar, apoi vine minutul 62. Mitriță pleacă din dreapta, purtat pe aripi de scandările copiilor, privindu-l ai impresia că timpul se dilată, pierde doi adversari pe drum și șutează de la marginea careului. Liniște! E în plasă! E gol! E gol! E gol!

Bara lui Andone

Nu ne retragem, Contra îl schimbă pe Pușcaș cu Andone. Stanciu mai face o cursă, trage cu sete, Jarstein respinge din nou! E corner, mingea ajunge la Andone, dar lovitura lui cu capul duce mingea în transversală, iar Nedelcearu nu ajunge apoi la ea pentru a marca. Oaspeții riscă mai mult, vor egalarea. Copiii simt și e momentul în care tot stadionul strigă “RO-MÂ-NI-A, RO-MÂ-NI-A!”. Ce echipă! Jucători și spectatori! Luptăm împreună! Încă 15 minute! Mitriță e înlocuit de Nistor și părăsește stadionul în timp ce în tribune i se strigă numele. În seara asta, copiii din stadion îl iubesc ca pe Moș Crăciun!

Temperăm jocul și nu ne mai asumăm riscuri. Avem nevoie de maturitate în iarbă. Ne apărăm, blocăm atacurile norvegienilor. Epuizat, Anton îi lasă locul lui Bordeianu. Sunt ultimele minute și nu putem ceda acum. Dar se întâmplă! Sorloth marchează în prelungiri și stabilește egalitatea pe tabelă. Încercăm să trecem iar în avantaj, însă Andone, în două rânduri, nu reușește să înscrie și calculele sunt simple: victorie cu Suedia acasă și cel puțin un punct obținut în Spania! E greu, dar pentru dragostea acestor copii vom lupta până la final!

29.854 de spectatori, majoritatea copii sub 14 ani, au fost prezenți pe Arena Națională la meciul cu Norvegia, record all-time pentru o partidă UEFA "

 

 

*

*

 

frf.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1