Total Media News

" Sper sa reusim sa facem o figura buna in Malta " PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Octombrie 2018 18:19


                 

  Ta Quali , MALTA 2018

          Cea de-a 10 a editie a Campionatului European de Karate WUKF All Ages  si prima editie a Cupei Mondiale de KOBUDO WUKF isi va deschide portile in data de 24.10.2018  in  complexul Malta Fairs & Conventions Centre din Malta, zona Ta Quali.

            Sportivi din 26 de tari , 56 de federatii europene afiliate la Federatia Mondiala WUKF isi vor disputa in intervalul 24-28.10.2018 mult ravnitele titluri de campioni europeni.

            Spre surprinderea organizatorilor cat si a conducerii federatiei mondiale peste 250 de sportivi din 16 tari din 4 continente si-au aratat dorinta de a participa la prima editie a Cupei Mondiale de KOBUDO WUKF. Astfel , alaturi de cei peste 1251 de sportivi inscrisi, cu o săptămână înainte de începerea competiției, la Campionatul European de Karate WUKF  lista participantilor trece  de 1500. Cel puțin încă 300-350 de sportivi sunt așteptați sa se înscrie în zilele următoare.

 

 

            FRK WUKF cu un lot de peste 100 de sportivi isi doreste ca si la aceasta competitie ROMANIA sa se clasese pe podium , sportivii federatiei marcand astfel si prin rezultatele lor , centenarul Marii Uniri.

            Din intreaga delegatie ce se va deplasa in MALTA , FRK WUKF a reusit cu sprijinul MTS cat si din resurse proprii sa sustina integral ( transport , cazare , masa , taxe de participare, echipament ) deplasarea unui numar de 24 de sportivi , 10 echipe , 8 arbitri si 3 antrenori .

            Intelegand importanta acestei competitii si dorind sa isi aduca alaturi de echipa federatiei contributia la aniversarea centenarului Marii Uniri , printr-o motivare exemplara ,cluburile membre ale FRK WUKF alaturi de parintii sportivilor si sponsorii acestora , reusesc sa mareasca lotul national ce se deplaseaza in MALTA la mai bine de 100 de sportivi. . Datorita acestui fapt FRK WUKF reuseste sa se claseze inca de la inceputul competitiei pe podium , pe locul 2 ca numar de sportivi inscrisi in concurs.

            " Dorinta arzatoare a sportivilor nostri este ca si la finalul acestei competitii sa putem spune din nou - SUNTEM cei mai buni , SUNTEM campioni europeni - si sa dedicam aceasta noua victorie a echipei ROMANIEI FRK WUKF - marii sarbatori a poporului roman , CENTENARUL MARII UNIRI din 01.12.2018 " a declarat purtatorul de cuvant al federatiei Andrei Ctin.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Arte martiale " Sper sa reusim sa facem o figura buna in Malta "