Total Media News

Primul laser interstitial din lume care sudează orice articulatie distrusă. fără durere, fără bistur PDF Imprimare
Duminică, 03 Iunie 2018 16:42
Fotografia postată de Stanescu Radu-Mircea.
În România există primul laser interstitial din lume care sudează orice articulatie distrusă. fără durere, fără bisturiu, fără recuperare post operatorie şi fără risc terapeutic.

Metoda a fost inventată de un medic român, membru al academiei de ştiinţe medicale din Statele Unite ale Americii. Dr Radu Mircea Stănescu are clinici în toată lumea, dar a ales să se întoarcă acasă, să-i vindece pe românii lui.
Laserul interstitial care activează celule stem este folosit doar în armata rusă. Când s-a întors în România a avut probleme pentru că nu era omologat.

 


A tratat până acum 9000 de pacienţi români şi doar 18 au primit banii înapoi dacă tratamentul lui nu a funcţionat. Metoda lui tarapeutică este unică în lume şi toate ţările din lume i-au făcute oferte, dar dr Radu Mircea Stănescu se încăpăţânează să rămână în oraşul natal, la Târgovişte.
N-are nevoie de publicitate, pentru că are programari până în noiembrie anul viitor. Vrea doar ca şi românii lui să fie trataţi după metode moderne.

 

            Fotografia postată de Stanescu Radu-Mircea.

 

PREMIERA ABSOLUTA: LANSAREA IN TARGOVISTE A PRIMEI
CLINICI DE TEHNICI CELULARE DIN ROMANIA… dupa o perioada lunga de cautari, am reusit – in sfarsit, sa ne conturam identitatea: terapii medicale in formule avangardiste – multe dintre ele noutati absolute pe plan mondial, incluse intr-o paleta de servicii de inalta clasa, echipamente de ultima ora, o excelenta expertiza in domeniu – obtinuta in urma a numerosi ani de studii si colaborarii cu unii dintre cei mai mari profesori ai momentului, supraveghere medicala profesionala pe tot parcursul tratamentului, cat si o atmosfera calda, chiar familiala !
Toate acestea se doresc a contura imaginea unica a Q.Oxanique, prima clinica de tehnici celulare bioregenerative din Romania, locul pentru un act medical fara compromisuri: un mediu in care fiecare detaliu este menit sa te ajute sa iti (re)descoperi sanatatea sau frumusetea!
In siguranta ... !dr. Radu Mircea Stanescu
Medic SefP.S. – Tehnicile celulare bioregenerative sunt tehnici de ultima generatie fara efecte secundare, mutagene sau cancerigene, ce imita perfect procesele de vindecare ale propriului organism si prin care pot fi tratate (aproape) orice afectiune a sistemului osteo-articular (gonartrozele, coxartrozele, spondilozele cervicale si lombare, protruziilor si herniilor de disc, etc.), starilor migranoase, anexitelor, sindromului de „picioare obosite”, etc. Asemenea tehnici sunt folosite cu rezultate excelente si in estetica, ca tratament anti-ageing, pentru tratarea acneei, vergeturilor sau celulitei.Q.Oxanique – clinica de tehnici celulare
www.qoxanique.ro
adresa: Doctor Marinoiu 15A, Targoviste, 130037, Dambovita
telefoane: 0723.267322 • 0761.909981 • 0245.217837
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life Primul laser interstitial din lume care sudează orice articulatie distrusă. fără durere, fără bistur