Total Media News

Oameni politici, de afaceri şi jurnalişti, INTERCEPTAŢI ....................... PDF Imprimare Email
Stiri premium
Marţi, 12 Septembrie 2017 16:04

  Aproape  INCREDIBIL 

    nici  NU  vreau  sa  gindesc  de  ce  s-au  intimplat  unele  fapte............

    Dar  imi  vin in  minte  niste  nume :

- Dinu Patriciu

- Erbasu

- Anghelescu

- Adamescu

- Tender, etc....................

 

" Dezvăluirile unui fost colonel SRI:

  Oameni politici, de afaceri şi jurnalişti, INTERCEPTAŢI timp de 5 ani pentru fapte conexe terorismului/ Dragnea:

Comisia SRI să verifice

| DOCUMENT

Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, face dezvăluiri din sistem, susţinând că politicieni, oameni de afaceri sau jurnalişti au fost interceptaţi pe mandate de siguranţă naţională, timp de cinci ani, după care Laura Codruţa Kovesi, cea care a semnat mandatele, le-a cerut la DNA odată cu mutarea ei.

”În 2009-2013, mai mulţi oamenii de afaceri, politicieni, oameni din societatea civilă şi media au fost interceptări pe mandate de siguranţă naţionale pentru activităţi conexe activităţilor teroriste. Repet, oameni politici, de afaceri şi jurnalişti au fost interceptaţi timp de 5 ani continuu, invocându-se chestiuni conexe activităţilor teroriste. Mai mult, toate aceste mandate au fost aprobate, avizate şi transmise de fosta şefă a Parchetului General, doamna Kovesi. În 2014, mandatele se obţin 6 luni, după care se pot prelungi 3 luni, s-au obtinut mandate succesive”, a declarat Daniel Dragomir, fostul colonel SRI, la România TV .

 

 

Cu alte cuvinte, mecanimul era următorul. Mandatele au fost solicitate de Serviciul Român de Informaţii, avizate de Dumitru Dumbravă şi semnate de Florian Coldea. Solicitările SRI ajungeau la Parchetul General, unde procuror şef era Laura Codruţa Kovesi, de la care mergeau spre Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Interceptările s-au făcut în baza prevederilor legii 535 / 2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului şi în baza legii 51 / 1991 privind securitatea naţională a României..  "

 

cititi   tot  articolul pe : http://www.mediafax.ro/social/dezvaluirile-unui-fost-colonel-sri-oameni-politici-de-afaceri-si-jurnalisti-interceptati-timp-de-5-ani-pentru-fapte-conexe-terorismului-dragnea-comisia-sri-sa-verifice-document-16725892

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate Stiri premium Oameni politici, de afaceri şi jurnalişti, INTERCEPTAŢI .......................