Total Media News

Dan Alexa :" Nu vom avea maine un meci usor ! " PDF Imprimare
Joi, 31 Martie 2016 11:54

       Ediţia 2015-2016 a Ligii 2 se îndreaptă cu paşi repezi spre faza a doua a competiţiei, care va debuta pe 9 aprilie. Din sezonul regular a mai rămas de disputat o singură etapă a 26-a, programată a se disputa pe 1 şi 2 aprilie.

    În acest moment se cunosc opt dintre cele 12 echipe care vor evolua în play-off, cât şi echipa care a retrogradat direct din seria I.

  

      

 

    Rapid  se  va  confrunta  miine  cu  ACS  Berceni, echipa  antrenata  de  rapidistul  RADA.

    Dan  Alexa :    ACS  Berceni    are    multi  jucatori  cu experienta , antrenata de un antrenor care il stim cu totii , domnul Rada , un antrenor foarte iubit in Giulesti si foarte bun. Nu vom avea un joc usor.. Jocul imi da incredere , trebuie sa ne impunem ritmul .Robuste e o absenta importanta , Jorda la fel are din nou probleme.

    Avem nevoie de suporteri , va fi o vreme buna maine si speram ca tribunele noastre sa fie pline.

   Vizavi de gestul lui Sapunaru din partida Pandurilor contra Stelei , Dan Alexa a afirmat ca il intelege perfect pe Cristi Sapunaru ,e un jucator de mare caracter , chiar daca reactia acestuia a fost putin exagerata .

 

 

   

Au mai rămas patru locuri libere pentru play-off

Ceahlăul a câştigat duelul cu Oţelul şi gruparea gălăţeană va termina sezonul regular pe locul 13, echivalent cu retrogradarea directă în Liga 3. Tot din seria I s-au calificat în play-off Rapid Bucureşti, Dunărea Călăraşi, Academica Clinceni, Farul şi Dacia Unirea, ultimul loc fiind disputat de SC Bacău şi ACS Berceni.

În seria a doua, certitudinile se numesc Gaz Metan, Chindia şi UTA Bătrâna Doamnă. Pentru restul de trei locuri se află în cursă cinci echipe: CSM Râmnicu Vâlcea, FCM Baia Mare, CS Mioveni, FC Braşov şi U Cluj, primele două urmând a se întâlni în meci direct în ultima etapă.

Reguli speciale pentru clasamentul de start al play-off-ului şi play-out-ului

În conformitate cu regulamentul de organizare şi desfăşurare a jocurilor din play-off şi play-out, la startul acestei faze a competiţiei, echipele participante vor avea un punctaj stabilit după cum urmează:

- 1) din totalul punctelor obținute în timpul sezonului regular se vor scădea punctele obținute în meciurile cu echipele de pe locurile 13 şi 14 din seria respectivă.

În seria I, care a avut doar 13 echipe, se vor scădea punctele obţinute din meciurile cu Oţelul. În seria a doua există o situaţie specială, datorată excluderii echipelor FC Caransebeş şi FC Bihor, astfel că se vor scădea punctele obţinute cu aceste echipe.

- 2) punctajul obținut în urma calculului de la punctul 1, va fi înjumătățit

- 3) în cazul în care numărul de puncte obținut după calculul de la punctul 1 este impar, după împărțirea la 2, rezultatul se va rotunji cu 0,5 (de exemplu: 31 prin împărțire la 2 rezultă 15,5, care se va transforma în 16)

Zece etape după tabela Berger de 6

Pentru stabilirea jocurilor din play-off/play-out, echipele vor prelua numerele schemei Berger pentru șase echipe, corespunzător locului ocupat în clasamentul rezultat după înjumătăţirea punctelor obţinute la finalul sezonului regular.

Astfel, locului 1 din clasamentul final al sezonului regular, i se va atribui numărul 1 din schema Berger ș.a.m.d., locului 6 din clasamentul final al sezonului regular, i se va atribui numărul 6 din schema Berger, locului 7 din clasamentul final al sezonului regular, i se va atribui numărul 1 din schema Berger, ș.a.m.d., locului 12 din clasamentul final al sezonului regular, i se va atribui numărul 6 din schema Berger.

Echipele calificate în faza a doua a Ligii 2 vor disputa un număr de zece partide (primele șase clasate joacă între ele, respectiv echipele clasate pe locurile 7-12 joacă între ele), în sistem tur-retur.

Se anulează cartonaşele galbene din sezonul regular

La propunerea reprezentanților Ligii 2, în şedinţa Comitetului Executiv din data de 01.02.2014 s-a aprobat anularea cartonașelor galbene acumulate în sezonul regular, precum și a suspendărilor rezultate în urma acestora, pentru faza a doua (play-off/play out) menținându-se numai suspendările aplicate pentru cartonașele roșii.

Dacă un jucător primeşte avertisment în patru jocuri diferite din play-off/play-out, el va fi automat suspendat pentru următorul joc. Aceeaşi sancţiune se aplică şi atunci când jucătorul acumulează şapte şi, respectiv, nouă avertismente în play-off/play-out.

 

 

  ** sursa :-- frf.ro

 

 Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa :" Nu vom avea maine un meci usor ! "