Total Media News

Ionel Ganea " Avem mare nevoie de puncte maine ! " PDF Imprimare
Vineri, 11 Martie 2016 10:49

FC Voluntari va intalni sambata pe teren propriu pe FC Botosani intr-un meci contand pentru a doua etapa a Playout-ului.

 

In aceasta ierarhie , FC Botosani se afla pe pozitia a 4-a cu 16 puncte iar FC Voluntari se afla la 4 puncte in spate pe pozitia a 6-a.Ambele echipa lupta astfel pentru evitarea retrogadarii in acest sezon.

                                         

 

 

"Ne asteapta un meci destul de greu , intalnim o echipa foarte bine organizata , au un antrenor cu experienta in Liga1 . Trebuie sa avem grija la jucatorii din atac. Avem mare nevoie de puncte si vom juca doar la victorie.

Suntem o echipa mica , cu nu foarte mari investitii . A fost o stare mare de oboseala acumulata. Mi se par putin exagerate unele decizii ale unor arbitrii din Liga 1 . Domnul Burleanu ar trebui sa intervina sa traga un semnal de alarma. Unii arbitrii din Liga 1 au transformat jocul acesta barbatesc in joc de domnisoare. Nu mi se pare normal ca in aceste dueluri  umar la umar sa fie acordate cartonase galbene, rosii ." a afirmat Ionel Ganea inaintea partidei cu Botosani.

 

Partida se va disputa sambata ora 18.00 pe stadionul " Dinamo" din capitala.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Ionel Ganea " Avem mare nevoie de puncte maine ! "