Total Media News

Rapid castiga pe final amicalul cu FC Brasov , scor 2-0 ! PDF Imprimare
Vineri, 29 Ianuarie 2016 14:01

Rapid si FC Brasov s-au duelat la Chiajna intr-un meci de verificare , ambele echipe tintind promovarea la finele acestui sezon , astfel au testat jucatori noi , sau jucatori ce sunt in probe.

Meciul a fost unul echilibrat per total . FC Brasov a inceput mult mai bine partida , la capatul unui corner doar reflexul formidabil al lui Draghia facand ca tabela sa ramana intacta . Apoi , pentru giulesteni au ratat ocazii bune pe rand Trandu , Tudoran , Tira si Popa .

La Rapid s-a remarcat un atacant de 24 de ani ce se afla in probe , Alex Potecea , ce a reusit sa marcheze in ultimele 5 minute cele 2 goluri ce au stabilit si rezultatul final al partidei , 2-0 pentru giulestenii antrenati de Dan Alexa.

La Chiajna s-a deplasat si un contingent impresionant din galeria Rapidului ce a asigurat fondul sonor pe mai toata durata partidei .

La Rapid a debutat si ultimul transfer al echipei , fostul portar al FC Voluntari , Paul Botas , in varsta de 25 de ani ce a semnat un angajament pe un sezon si jumatate cu giulestenii.

Formatiile de start 

Rapid: Drăghia - Kușnir, Mendy, Robuste, Vasile - Trandu, Raiciu - Tudoran, Nkoy, I.Popa - Țîră
Au mai jucat: Martin, Morar, Fota, Ganea, Botaș, Jeslinek, Potecea, Oprea

FC Brașov: D. Mutu - Săftescu, Istrofor, Poverlovici, Pană - V. Munteanu, Al. Coman - Codoban, Diego, M. Matei - D. Ene
Au mai jucat: Cr. Anton, B. Rusu, Avram

     

Pentru giulesteni urmeaza plecarea la turneul amical de pregatire din India , miercuri 3 Februarie , au fost repartizati intr-o grupa cu echipele U23 Watford , si Fluminense dar si cu prima echipa a ucrainienilor de la Dnepr.

  *
  *  Articol redactat de Duta Gini-Andrei

  

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Rapid castiga pe final amicalul cu FC Brasov , scor 2-0 !