Total Media News

Dumitru Dragomir , noul presedinte de onoare la FC VOLUNTARI ! PDF Imprimare
Vineri, 22 Ianuarie 2016 09:40

 

                                       

 

    Primarul din Voluntari a luat cuvantul astazi la inceputul conferintei de presa , in care a fost prezentat noul presedinte al FC Voluntari , Dumitru Dragomir.

   " Avem o echipa in prima liga , echipa in liga a 3-a , si academia de fotbal Mircea Radulescu. Toata structura apartine consiliului local. Am considerat ca trebuie sa aducem copii din Voluntari in bazele pe care le construim . De mai mult timp , incercam sa-l convingem pe domnul Dumitru Dragomir . Am primit mai multe refuzuri , cu eleganta , si ieri intreaga conducere am reusit sa-l convingem dupa mai bine de o ora ,toti ramanand surprinsi in momentul in care am oferit o retributie ,iar dansul ne-a spus ca daca se investeste in infrastructura si credem in acest proiect, dumnealui vine sa coordoneze aceasta structura fara niciun ban.

 

     Pentru noi , in mod special pentru mine , acesta este mai mult decat de laudat , in numele tuturor cetatenilor din Voluntari , vreau sa-i multumesc domnului Dragomir . Obiectivul nostru este sa ramanem in prima liga.Sunt conving ca domnul Dragomir impreuna cu echipa sa  va lasa o impresia in fotbalul romanesc.

 

 

  

Negocierile au decurs foarte greu , fiind incepute cu cateva luni in urma.Am mare incredere in exprienta domnului Dumitru Dragomir si am facut tot ce am putut ca sa il conving sa vina . Deocamndata , dansul a spus ca pana in vara doreste sa fie presedinte de onoare ." a afirmat primarul Voluntariu

 

" Dupa ce am vazut intreaga baza de aici , am vazut ca este o treaba serioasa , modul de organizare al clubului este perfect in legislatia actuala  , fiind printre putine cluburi din tara ce se poate lauda cu acest lucru.

Eu o sa coordonez tot . Daca lucrurile vor merge prost va fi vina mea. Incep cu centrul de copii si juniori . Nu stiu ce talente sunt la celelalte echipa, dar echipa din prima liga trebuie sa scape de la retrogadare . Le-am spus ca s-ar putea sa si retrogadam , dar eu voi face toate eforturile sa nu retrogadam . Sa vedem ce facem cu antreniorii , va trebui sa aducem si 2-3 jucatori .

 

Ii multumesc domnului primar , si cu experienta ce o am , voi face o echipa deosebita , si voi incerca sa aduc 4-5 jucatori de valoare . Sa nu  credeti ca ma voi zbate de la retrogadare . Sase cluburi mi-au facut propuneri in decursul ultimilor doi ani. Cei de la club au fost foarte generosi , insa am spus intai sa ma puna la incercare . Sunt un " animal de cursa " . Daca nu castig , domnul primar va alege alt "armasar" . 

 

Am ultimul cuvant de spus in acest club, primarul este singurul meu sef . 49 % as dori sa il opresc pe Multescu . Trebuie sa avem o discutie .Aseara am venit prea tarziu , altfel opream aceasta demitere . 

Incepand de la ora 12 de astazi sunt concurentul direct al lui Hagi . Voi dori sa fac o echipa buna de copii din toata tara , intre 11-15 ani .

 

 

 

 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dumitru Dragomir , noul presedinte de onoare la FC VOLUNTARI !