Total Media News

S-au reunit rapidistii ! PDF Imprimare
Luni, 11 Ianuarie 2016 09:34

 

                    

 

    La reunirea clubului giulestean au fost prezenti 29 de jucatori giulesteni alaturi de Dan Alexa , Mihai Ianovschi si Radu Lefter , noul secund.

 

" Suntem la inceputul pregatirilor . E o perioada pe care niciun fotbalist nu o agreaza . Sper sa ne pregatim bine , poate fi o perioada decisiva. 

Morar semneaza astazi , este o chestiune de timp . Mai suntem in discutii cu cativa jucatori . Discutam si cu Paul Batin , e un jucator care imi place ,speram sa-l aducem . Avem si varianta de rezerva .Nu vrem sa aducem foarte multi jucatori , nu ne permitem jucatori scumpi.

 

 

 

   Nucleul de baza a ramas , jucatorii care au evoluat mult. Doru Bratu inca nu a semnat , s-a inteles cu cei din club. Draghia e un portar foarte bun in care mi-am pus baza , a intrat Pulpo , vreau sa-i urez bafta , tatal lui a avut o problema personala. Vom mai aduce un portar junior , in eventualitatea intrarii unui junior in poarta. Edu Oriol este un jucator valoros , cu o ultima pasa buna ,ni-l dorim ,  iar dorinta mea e sa aducem jucatorii cat mai repede .

 

 

Un minus al turneului e ca ne intoarcem foarte tarziu , si trebuie sa ne acomodam foarte repede inapoi cu temperatura. Vom face o perioada de pregatire la Buftea , e un teren sintetic foarte bun , incercam sa ne adaptam la conditiile de vreme.

 

Domnul Moraru ne da asigurari ca totul va fi bine si sa ne linistim. "

 

" Dupa o etapa importanta petrecuta la Piatra Neamt , 24 de ani cu aproximatie , am beneficiat de aceasta sansa , una foarte importanta pentru mine si cariera mea de antrenor . Fac parte din cea mai frumoasa parte din cea mai frumoasa familie a fotbalului romanesc , familia Rapidului. Acest transfer sper sa se considere la fel de reusit ca cele reusite de la Ceahlaul la Rapid, precum Iencsi , Perja , Motroc...Cel mai bine e sa ne razboim pe teren cu fortele noastre fotbalistice . Speram sa promovam si sa numai coboare niciodata in Liga 1. Pe Draghia il cunosc , e un portar important al fotbalului romanesc , are o promovare ,anul asta vine o promovare din nou , are tot ce-i trebuie pentru a face performanta .La urmatorul campionat european il vad in lot , nu acum , fiind prea tanar . " a afirmat noul secund al Rapidului , Radu Lefter.

 

" Ma magulesc cuvintele acestea frumoase , sper sa promovam , sa o luam pas cu pas .  In urma evolutiilor as putea ajunge si la un campionat mare la nivel de lot. Doar noi ne putem incurca pe noi insine , parerea mea .Cantonamentul in India este o chestie noua , avem ceva de invatat din cultura lor , un turneu puternic , cred ca va fi ok .Cu putina liniste se vor rezolva si problemele ." 

 

 

  **  - Duta  Gini  Andrei


 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal S-au reunit rapidistii !