Total Media News

Viitorul invinge in ultimile minute trupa lui Multescu , scor final , 3-2 ! PDF Imprimare
Luni, 21 Decembrie 2015 20:57

FC Voluntari : Balauru - Tchoutchou , Radoi , Novakovic , Briceag - Goosens , Novac - Kone , Todoran(Achim '72) , Balan( Iorga '83)-Vodut (Iorga ' 75)

 

VIITORUL Constanta : Buzbuchi - Benzar , Boli , Mitrea , Ganea - Filip , Nedelcu , Aganovic(Marin'30) - Nicolita( Coman '66)  , Cernat , Tanase . 

 

Voluntariul a jucat pe stadionul Dinamo ultima sa partida in acest an calendaristic contra Viitorului lui Gica Hagi . Prima repriza a fost destul de anosta , marcandu-se totusi doua goluri . Pentru Constanteni a marcat decarul , Florin Cernat , in timp ce Balan a egalat spre finalul reprizei pentru Viitorul.

In a doua repriza , gazdele au inceput foarte bine reusind sa preia conducerea in minutul 47 prin Balan care marcheaza dupa un sut superb plasat la coltul lung al portii lui Buzbuchi , care in ciuda plonjonului nu a reusit sa scoata aceasta minge.  In ciuda faptului ca partida curgea in favoarea gazdelor , Cristi Ganea reuseste sa egaleze printr-un sut cu stangul din apropierea portii lui Balauru .

Lovitura de gratie a veni la scurt timp dupa , in minutul 80 , cand acelasi Ganea a reusit sa marcheze prin alunecare golul care duce Viitorul mai aproape de Astra in aceasta iarna , scor final 3-2 .


Astfel , in urma acestei partide , vacantele celor doua formatii vor arata diametral opus din punct de vedere al moralului si locului in clasament.

Viitorul lui Hagi , ierneaza la doar 3 puncte de Astra,  cu mari sanse in lupta la titlu in Play-Off , in timp ce Voluntariul intra in pauza de iarna cu doar 15 puncte , aflandu-se la 2 puncte de primul loc ce se salveaza de la retrogadare,  Concordia Chiajna avand 17 puncte.

 

 

Nu ramane decat sa asteptam ce mutari de trupe vor pregati cele doua echipe , anuntandu-se o remaniere masiva in lotul Voluntariului , dar si la Constanteni vor fi cateva transferuri in speranta obtinerii primului titlu din istoria recenta a clubului .

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Viitorul invinge in ultimile minute trupa lui Multescu , scor final , 3-2 !