Total Media News

Gigi Multescu inaintea partidei cu Viitorul :" Trebuie sa dam un gol mai mult decat ei " PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 14:51

   FC Voluntari va juca ultima partida inaintea vacantei de Craciun contra Viitorului lui Gica Hagi . Partida se va disputa luni seara , pe stadionul Dinamo.

 

Ilfovenii vin dupa un succes contestat la Craiova , scor 2-1 , impotriva lui CSU , in timp ce Viitorul vine dupa doua meciuri pierdute in fata Stelei.

 

 

"E ultimul meci , si e in fata unei echipe foarte puternice contra Stelei ,echipa care a ajuns la un nivel foarte bun de joc. Au si jucatori cu experienta si cred ca e o imbinare fericira a tineretei si experientei . Facem tot posibilul sa ne ridicam la valoarea adversarului nostru si sper ca vom reusi. Avem probleme de lot , dar sper sa ii inlocuim cu niste jucatori ce vor demonstra ca merita sa joace , sa fie titulari. In alta ordine de idei ne intereseaza punct sau puncte . Rus va lipsi , unul din jucatorii ce a jucat marea majoritate a timpului titular.Impotriva echipelor mari a fost o sursa mai mare de motivatie , pe langa situatia noastra care ne obliga ca in fiecare joc sa fim ofensivi.

Vrem sa dam un gol mai mult decat ei , desi ei nu au marcat in ultimele doua jocuri. E adevarat, e surpriza anului, cu cele mai multe merite si cel mai frumos model si solutie pentru dezvoltarea fotbalului romanesc. " a declarat antrenorul ilfovenilor , Gheorghe Multescu . 

" Am jucat acolo , acum se prezinta foarte bine , au venit cu un plus de experienta , de forta ,au venit jucatori foarte buni si se vede acest lucru pe teren. Victoria la Craiova a fost foarte importanta , a fost prima din deplasare , urmeaza un meci foarte greu si vom fi foarte motivati." a afirmat portarul Voluntariului , Dragos Balauru.

*

*

 

* -  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu inaintea partidei cu Viitorul :" Trebuie sa dam un gol mai mult decat ei "