Total Media News

Gigi Multescu :" Sunt dezamagit , nu insa si ingrijorat " PDF Imprimare
Vineri, 11 Decembrie 2015 09:57

 

CSU Craiova si FC Voluntari se afla ambele intr-o situatie dificila in clasament inaintea intalnirii directe de duminica,  chiar daca cele doua formatii au obiective total diferite.  CSU are ca obiectiv atingerea playoff-ului , de care o despart 4 puncte in acest moment , in timp ce Voluntariul doreste sa scape de retrogadare.

 

Ultima etapa nu a fost favorabila pentru niciuna dintre formatii , ambele pierzand cu acelasi scor , 0-2 , CSU in fata Stelei , in timp ce Voluntariul a cedat in fata lui ASA Targu Mures .

 

Astfel , partida ce se va disputa la Craiova , duminica , ora 14.00 , este deosebit de importanta pentru ambele tabere.

 

 

 

 

    

 

 

" Venim dupa o infrangere nemeritata , am facut si o analiza a jocului , am gresit , dar pana cand ? Avem si noi realizari ..Am lucrat la moral , trebuie sa o luam de la capat ,ne asteapta un meci mai greu , cu o echipa agresiva , ranita dupa ultimul meci cu Steaua , rezultatul sa fie unul bun . Noi antrenam jocul , iar in lumea civilizata asta se apreciaza.

Sunt dezamagit , nu ingrijorat , mai sunt 5 etape si cu injumatatirea punctelor , lucrurile nu se arata foarte rau . E important sa le pastrez entuziasm jucatorilor.Trebuie sa pazim mai multi jucatori periculosi ai lor , nu doar Ivan , atentia nu se va concentra doar pe el." a declarat Gigi Multescu.

" Speram sa obtinem o victorie , va fi un meci greu , nu ne avantajeaza pozitia din clasament. Nu ne legam ca jucatori de arbitraj , avem motivatia noastra."

 

 

** - Duta  Gini  Andrei

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu :" Sunt dezamagit , nu insa si ingrijorat "