Total Media News

Gigi Multescu :" Va fi un joc greu impotriva unei echipe agresive si experimentate" PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Decembrie 2015 13:01

 

FC Voluntari si ASA Targu Mures se afla inaintea intalnirii directe , in doua situatii diametral opuse . FC Voluntari a acumulat doar 12 puncte , in 20 de etape , fiind pe a 13-a treapta a clasamentului in timp ce ASA Targu Mures se afla pe ultima pozitie ce duce in Playoff-ul Ligii 1 , cu 28 de puncte.

In ultima etapa , FC Voluntari a remizat in deplasare cu Astra , scor 1-1 , in timp ce ASA Targu Mures a remizat cu Steaua , scor 1-1.

 

" Jucam cu o echipa foarte experimentata si foarte agresiva , de foarte multe ori intrec limitele . In general , agresivitatea in general nu e oprita de arbitraj.Daca nu sunt oprite aceste agresiuni , jocul degenereaza . Sunt consternat de ce am vazut la meciul celor de la ASA cu Steaua. Daca eram mai atenti, concentrati , puteam sa adunam mai multe puncte. Avem un adversar greu in fata , trebuie sa fim atenti." a declarat tehnicianul Gheorghe Multescu.

 

E o situatie grea , va trebui sa jucam si sa luptam ca o echipa . Cu Astra am reusit sa facem un meci egal , sper ca vom reusi niste rezultate bune pana in pauza de iarna." a declarat John Goosens.

 

 

*

 

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu :" Va fi un joc greu impotriva unei echipe agresive si experimentate"