Total Media News

FC Voluntari iese la atac ! PDF Imprimare
Miercuri, 02 Decembrie 2015 11:31

     La conferinta de presa dinaintea meciului cu Astra , Lucian Ionescu , directorul de imagine al clubului a luat pozitie impotriva situatiilor de arbitraj , subliniand cu nu doreste sa polemizez cu adversarii , prezentand si cateva faze video.

 

 

 

     " Nu e in regula ce se intampla,  s-au creat niste dezechilibre extraordinare intre echipe. Avem doi jucatori tocati de la meciul cu CFR Cluj , am dominat si fotbalistic meciul acela. Dinu Todoran sta de atunci accidentat . In Anglia arbitrii trateaza altfel jucatorii , fata de tara noastra. Si arbitrii sunt importanti dar au devenit prea importanti. In mod normal ar trebui sa colaboreze jucatorii si arbitrii . Daca ne vedeti jucatorii dupa meciuri , parca sunt operati pe viu . Daca vor face si mai rau va trebui sa actionam altfel.

    Vom juca cu cea mai buna echipa. Sunt preocupat sa blochez Astra , si sa facem cat putem si noi in atac.N-are rost sa comentam valoarea adversarului , au o echipa puternica." a declarat tehnicianul ilfovenilor , Gheorghe Multescu.

 


 

 *

 

**  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal FC Voluntari iese la atac !