Total Media News

Italia 2-2 Romania | Baietii lui "Tata Puiu' " smulg un egal pe final de meci PDF Imprimare
Marţi, 17 Noiembrie 2015 18:39

 

    "Tricolorii " au inceput foarte bine partida de la Bologna , cu golul lui Stancu . Prima repriza insa , a apartinut aproape in totalitate italienilor , care au pasat si au fost cei care au presat spre poarta lui Tatarusanu , fara rezultat insa . La pauza scorul a aratat 1-0 pentru Romania.


Apoi in 9 minute, Marchisio si Gabbiadini , aduc Italia in avantaj , iar italienii au dat impresia ca ar mai putea marca la poarta noastra , printr-un joc insistent,  ofensiv , dar destul de steril .

Sfarsitul de meci a apartinut tricolorilor , care reusesc prin golul  lui Florin Andone , sa readuca meciul la egalitate , in minutul 87.



Rezultatul meciului de pe "Renato Dall'Ara " este datator de sperante . Jocul a fost in nota obisnuita a nationalei noastre , fiind in mod clar dominati de Italia din punct de vedere al posesiei ,  insa scorul ne da sperante in vederea participarii la Europeanul din 2016. 

Unicul aspect notabil la care am surclasat gadele , in urma partidei este aportul suporterilor romani prezenti in tribunele stadionului din Bologna .Cu siguranta , publicul este mult mai sus decat jocul prestat de nationala noastra. De cealalta parte,  suporterii italieni au parut anosti , privind o piesa de teatru . 


Aceasta a fost ultima partida a tricolorilor in 2015 , urmand ca prima actiune din 2016 , sa fie contra Spaniei , in luna Martie , pe National Arena cel mai probabil.


Echipele de start în Italia - România

Italia 4-4-2

Buffon - Darmian, Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi, Marchisio, Soriano, El Shaarawy - Pelle, Eder

România 4-2-3-1

Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Hoban - Torje, Budescu, Stancu - Keşeru

 

**  Articol redactat de Duta Gini Andrei


Romania lui Anghel Iordanescu intalneste astazi la Bologna pe stadionul Renato dall'Ara reprezentativa similara a Italiei intr-un meci de verificare .

Aceasta partida este ultima din 2015 , si prima in vederea Campionatului European din 2016 din Franta . Italia , la randul ei , vine dupa o infrangere  impotriva Belgiei , scor 3-1.

Echipe probabile :

Italia: Sirigu - De Silvestri, Barzagli, Acerbi, Antonelli - Giaccherini, Montolivo, Soriano, El Shaarawy - Okaka Chuka, Zaza.
Selecționer: Antonio Conte 

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Găman, Raț - Hoban, Pintilii - Torje, Budescu, Stancu - Keseru
Selecționer: Anghel Iordănescu

Arbitru: Adrien Jaccottet (Elveţia)

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Italia 2-2 Romania | Baietii lui "Tata Puiu' " smulg un egal pe final de meci