Total Media News

Gigi Multescu : " Vrem sa spargem gheata ! " PDF Imprimare
Vineri, 23 Octombrie 2015 12:35

   FC Voluntari va intalni sambata o alta codasa a clasamentului , Petrolul Ploiesti , acasa la ora 18.00.

La conferinta de presa , alaturi de antrenorul ilfovenilor, Gigi Multescu , a vorbit si Sorin Radoi.

           

 

 

    In cadrul conferintei de astazi , a fost prezentat si noul director sportiv al ilfovenilor , fostul jucator al Urziceniului, George Galamaz.

 

" Ar fi important sa stergem urmele acestei infrangeri. Jucam contra unei echipe puternice , ultima partida cu Steaua vorbeste de la sine .Va trebui sa ne auto depasim , jocul nostru creste de la meci la meci . Va trebui sa fim putin mai inspirati. Incercam sa crestem prin joc , consecinta jocului fiind rezultatele.

Eu fata de Petrolul nu am ambitii , ma intereseaza , sa castigam , sa fim fericiti.Dezamagirile mele au venit din partea conducatorilor." , declara inaintea partidei de sambata , Gigi Multescu.


 

"Nu este placut pentru noi , nu este vorba de un blocaj. Din pacate nu am avut nici sansa in acest inceput de campionat. Este greu sa vi la o echipa noua si sa ai rezultate." a declarat fundasul Voluntariului , Sorin Radoi.

 

" Am venit pentru ca am fost acum solicitat. Experienta mea va fi folositoare , sa trecem peste aceste momente dificile , care toti dorim sa le facem uitate." a declarat noul director al Voluntariului , George Galamaz.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Gigi Multescu : " Vrem sa spargem gheata ! "