Total Media News

ANRE : factura de gaze naturale nu respectă prevederile stabilite PDF Imprimare
Stiri premium
Sâmbătă, 17 Octombrie 2015 22:15


                    


    Conform  MEDIAFAX, Modificările operate de GDF SUEZ Energy România privind facturarea respectă reglementările legale, susţine furnizorul şi distribuitorul de gaze naturale, anunţând totodată că va reveni la modelul iniţial de expediere a facturilor dacă proiectul pilot nu va fi perceput ca o facilitate pentru clienţi.

"Modalitatea de a transmite trei facturi, cu trei scadenţe de plată, printr-o singură expediere, a fost implementată în conformitate cu reglementările legale în vigoare şi cu informarea detaliată, în prealabil, a clienţilor. În măsura în care această modalitate de facturare, derulată în cadrul unui proiect pilot, nu este percepută ca o facilitate atractivă pentru clienţi, compania este deschisă să revină asupra modelului iniţial de expediere a facturilor de gaze naturale", spun reprezentanţii GDF SUEZ Energy România.

 

 

Potrivit acestora, schimbarea a fost iniţiată pentru a ajuta clienţii să estimeze şi să optimizeze cheltuielile cu gazele naturale şi "în niciun caz să încurajeze plata în avans a facturilor".

    Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) a anunţat miercuri că introducerea estimărilor de consum în factura lunară de gaze naturale ca sumă totală de plată nu respectă prevederile stabilite în reglementările emise de autoritate.

 

 

 

**  sursa  - http://www.mediafax.ro/economic/gdf-suez-revenim-la-modelul-initial-de-facturare-daca-proiectul-pilot-nu-este-privit-ca-o-facilitate-14849183

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Stiri premium ANRE : factura de gaze naturale nu respectă prevederile stabilite