Total Media News

National Arena s-a transformat in InundArena >> Steaua invinge lejer ultima clasata , Voluntari 3-1. PDF Imprimare
Duminică, 27 Septembrie 2015 22:05

   Steaua ( FCSB) a reusit in aceasta seara sa invinga, scor 3-1,  de o maniera destul de lejera, pe  ultima clasata FC Voluntari , care desi are in componenta jucatori cu cv-uri impresionante nu reuseste sa obtina prima victorie .

   De cealalta parte , cu un joc calm si profitand de greselile adversarilor Steaua castiga . O problema in urma acestui meci pentru "ros-albastrii", ar putea fi Hamroun , fotbalistul de la Galati acuzand dureri musculare dupa 30 minute.

 


 

 

Echipele de start:

Steaua: Fl. Niță - Rîpă (Papp '61), Varela, Toșca, Guilherme - N. Stanciu, Filip, Kharja (Tade '72) - Ad. Popa, Chipciu, Hamroun (Enceanu '33)
Rezerve: Cojocaru, Carp, Muniru, Tahar

 

 

FC Voluntari: D. Balauru - L. Rus, C. Achim, Novakovici, Briceag - V. Maftei, Goossens, Pîrvulescu (H. Kone '60) - Pancu, M. Costea (Iorga '79), Ad. Bălan (Voduț '53)
Rezerve: Petrariu, S. Rădoi, Novac, N. Grigore

A marcat: Hamroun'8, Chipciu '44, Stanciu '66 p. / Goossens '69 p

   Atmosfera fiind una de meci amical , obiectul ce a atras atentia a fost acoperisul partidei . Spre final , cand a pornit o ploaie puternica , acoperisul a fost cu totul depasit , apa navalind in tribune ,peste  prize , dar si la masa presei , un fapt surprinzator pentru National Arena si nemaintalnit.

   In nenumarate randuri s-a evitat folosirea acoperisului , aceste lucruri capatand acum sens. La aproximativ 4 ani dupa inaungarea National Arena , acoperisul a cedat , pe un stadion in valoare de 234 milioane de Euro. Facand o paralela cu stadionul " sora" din Germania , Commerzbank Arena,  acesta a costat 150 de milioane de Euro , fiind inaugurat in 20015 , ne putem da seama de calitatea constructiei din capitala Romaniei. Cu siguranta in acest moment este evident ca banii au fost folositi cu totul ineficient , iar arena nu este pe masura banilor investiti.

    Un alt aspect cu totul si cu totul iesit din comun al acestei partide a fost repartitia suporterilor. Din cei maxim 1500 de spectatori ce au asistat la meciul campioanei , minim 500 au reprezentat FC Voluntari , fapt ce ridica un mare semn de intrebare pentru conducerea Stelei.

 

   Astfel , putinii spectatori prezenti astazi pe National Arena , au putut urmari meciul in conditiile unui mai degraba " InundArena".

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal National Arena s-a transformat in InundArena >> Steaua invinge lejer ultima clasata , Voluntari 3-1.