Total Media News

FC Voluntari si-a prezentat noul staff tehnic interimar ! PDF Imprimare
Vineri, 25 Septembrie 2015 09:31

 

                

    Astazi in cursul pranzului , gruparea FC Voluntari si-a  prezentat  noul set de antrenori , in urma plecarii lui Flavius Stoican , al doile tehnician din acest sezon pentru Voluntari , primul fiind Bogdan Vintila.

    Avand doar 5 puncte in clasament , si eliminata din Cupa Romaniei , e limpede ca echipa trece printr-o pasa delicata.

 

   Noul staff al Voluntariului este format din Mircea Radulescu in postura de antrenor principal  interimar, iar in postura de antrenor secund se va afla Sorin Popescu si Daniel Pancu din postura de jucator si " personalitate in fotbal " .

 "  Cred ca situatia echipei din Voluntari e o situatie in care nu putem gasi vinovati , intr-o mare proportie este datorita lipsei generale de experienta. Prin Divizia B am trecut foarte usor , insa nu suntem noi de vina ca intre cele doua ligi este o diferenta valorica. Simtim aceasta diferenta pe pielea noastra. Am pasit in Liga 1 , cu o echipa care era cam de "B" , apoi usor-usor ne-am pus la punct. Eu sunt aici sa dau niste sfaturi , acum ramane de vazut ce se prinde . O sa fie un meci atractiv . Starea de spirit a echipei este cu siguranta cauzata de multele rezultate daunatoare." a declarat profesorul Mircea Radulescu.



" Noi am obtinut la noi acasa in Pipera promovarea , la Dinamo am patit pe propria piele sa dau pe langa ea . Nu vreau sa cred ca prima victorie vine in Pipera.  Noi tot speram ca vom obtine victoria." a comentat Dinu Todoran.

 

Privind situatia lui Daniel Pancu , aceasta s-a cristalizat , Pancu fiind jucator pentru meciul din urmatoarea etapa cu Steaua.  In viitor insa, el ar putea avea o implicare morala la echipa. 

 

 

 

 

*

    --   Duta  Gini  Andrei

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal FC Voluntari si-a prezentat noul staff tehnic interimar !