Total Media News

FC Voluntari a încheiat pe cale amiabilă relațiile contractuale cu antrenorul Flavius Stoican PDF Imprimare
Joi, 24 Septembrie 2015 19:38

 

                                           

    FC Voluntari a încheiat pe cale amiabilă relațiile contractuale cu antrenorul Flavius Stoican, după eliminarea din Cupa României în urma meciului pierdut la Baia Mare, cu formația locală.

   „Îi mulțumim antrenorului Flavius Stoican pentru ceea ce a încercat să facă la Voluntari. Probabil că nici timpul avut la dispoziție nu a reprezentat un atu pentru el, cert este că nu am reușit să ieșim din gaura neagră care parcă ne-a înghițit. Îi dorim succes în continuare, pentru că este un tânăr antrenor dedicat muncii sale”, a declarat președintele Robert Gherghe.

    În acest moment, banca tehnică a echipei va fi ocupată, sub formă de interimat, de Mircea Rădulescu și Daniel Pancu.

 

 

„Pancu și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a îmbrățișa meseria de antrenor la un moment dat. Acum poate începe, chiar dacă va rămâne în continuare jucător activ”, a mai spus Gherghe.

Altfel, FC Voluntari va organiza o conferință de presă vineri, 25 septembrie, ora 13.00, în incinta hotelului Alexander, din Pipera.

 

 

**  sursa  --  Lucian Ionescu
Director de Imagine
FC Voluntari

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal FC Voluntari a încheiat pe cale amiabilă relațiile contractuale cu antrenorul Flavius Stoican