Total Media News

Flavius Stoican inainte de meciul cu ACS Poli : " Avem nevoie de puncte" PDF Imprimare
Joi, 17 Septembrie 2015 07:43

 

                                                    

    La conferinta de presa   premergatoare    partidei  pe care FC Voluntari o  va sustine impotriva lui ACS Poli participa :  Flavius Stoican , antrenorul echipei , si Paul Parvulescu.

 

Flavius Stoican a declarat :

      " E una din cele mai importante partide , avand nevoie de puncte. Suntem in aceeasi zona a clasamentului . Putem face un meci mare , suntem increzatori . Chiar daca nu jucam acasa , la Voluntari , trebuie sa facem totul pentru a castiga . Pe langa jocul bun pe care il vom face ne vom bucura la sfarsitul meciului. Il respect pe Florin Marin , stie sa-si aseze echipa in teren. Au entuziasm dupa partida cu Steaua. Asta nu inseamna ca ne e teama de Poli . Vom avea o atitudinea pozitiva .Isi creeaza putine ocazii de a marca , insa reusesc sa inscrie. Trebuie sa fim atenti. La prima vedere par lucruri marunte , insa pot decide acest meci. Chiar daca nu jucam acasa , fiind pe hartie echipa acasa , trebuie sa castigam acest meci. Mister pune accent pe pregatirea tactica , si factorul psihologic, il respect foarte mult . Clar, o sa fie o partida dificila. Principalul aspect e ca la carma echipei e Florin Marin. Am ratat prea mult pana acum , nu am fost deloc lucizi la finalizare. Tin mult ca toti cei care intra maine , sa intre bine , am nevoie de 14 jucatori.

 

 

 

Paul Parvulescu :

    "  E greu pentru noi ca nu jucam pe terenul nostru. Dorim sa avem suporterii nostrii aproape,  acolo ii putem auzi mult mai bine .Asteptam ca lucrarile sa se termine cat mai repede.Principala cauza a rezultatelor , cred ca e lipsa omogenitatii. Poli poate invinge pe oricine , dar totodata , poate si fi invinsa de oricine.Speram pe viitor sa fie mai bine , avem nevoie de o victorie pentru a ne descatusa. Sunt sigur ca vom urca foarte mult in clasament . "

 

Partida dintre Voluntari si ACS Poli , se va desfasura maine seara pe stadionul Dinamo din capitala.

 

 


 

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Flavius Stoican inainte de meciul cu ACS Poli : " Avem nevoie de puncte"