Total Media News

Dan Alexa e drastic :" Daca lucrurile nu merg , voi taia in carne vie" PDF Imprimare
Vineri, 11 Septembrie 2015 10:07

 

                    

 

    La conferinta de presa participa din partea Rapidului antrenorul , Dan Alexa.

 

     Dan Alexa :

    " Ne aflam in fata unui meci important. Intalnim principala contra candidata in lupta pentru promovare care si-a pastrat o mare parte din lot. Este un meci greu si din prisma faptului ca venim dupa doua infrangeri. Ultima cel putin , nu ne-a facut cinste si ne-a suparat foarte rau. Trebuie sa suplinim lipsa omogenitatii prin angajament.

Sunt foarte multi jucatori noi , suferim cu omogenitatea .Este important sa adunam puncte , chiar daca nu jucam foarte placut.

Am vorbit cu domnul Moraru dupa meciul de Cupa , am mana libera , jucatorii care nu vor confirma nu se vor mai afla aici.Sunt jucatori buni care au venit , care au inca probleme de acomodare. Trebuie sa aratam sacrificiu total. Daca lucrurile nu vor merge voi taia in carne vie.

 

 

 

Problema nu e doar la atacanti . Am avut multe momente penibile la Berceni. Jocul sufera .Vor juca cei care dau totul , poate chiar daca nu au realizari. La cum ne-am prezentat era normal sa pierdem la Berceni.

Problema cea mai mare sunt jucatorii noi , sunt foarte multi.Liga 2 este speciala. Meciurile in deplasare sunt foarte grele , toate echipele se supramotiveaza .Daca intram pe varfuri , avem probleme mari de tot.Draghia va primi sansa lui , chiar si maine.Sunt convins ca vom promova , insa trebuie sa suferim , si trebuie sa intelegem ca trebuie sa ne schimbam atitudinea. Maine meciul va arata ca unul de Liga 1. "

   

 


 

 

**  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa e drastic :" Daca lucrurile nu merg , voi taia in carne vie"