Total Media News

Dan Alexa :" Vreau sa jucam cu inima" PDF Imprimare
Vineri, 04 Septembrie 2015 14:46



Dan Alexa , impreuna cu noua achizitie Davide Grassi , si marcatorul a 2 goluri in prima etapa , Iulian Popa , au venit in fata jurnalistilor la Pro Rapid inaintea meciului pe care duminica giulestenii il vor sustine la Constanta , impotriva celor de la Farul Constanta.

Dan Alexa :" Ne asteapta un meci greu . Ei au obiectiv promovarea , si reprezinta un oras important al tarii. Mergem sa castigam , si ne dorim sa pastram evolutia buna din prima etapa. E foarte important sa aratam determinare , atitudine , inima . E foarte important sa avem rezultate in continuare, pentru ca aduc liniste , in vestiar, in conducere . Am fost asigurat de buget si usor usor se rezolva si promisiunile cu jucatorii."

Intrebat daca isi mai doreste intariri , tehnicianul giulestenilor a raspuns :" Mai trebuie intariri , iar daca vom reusi sa aducem , e un plus. In orice compartiment am mai avea nevoie de intariri . E greu insa, sunt multi jucatori noi in lot... ."

 

Davide Grassi , noua achizitie a giulestenilor :" Sunt foarte fericit ca am venit la Rapid . E un club mare , oricine in lume stie de Rapid. Daca voi juca va fi decizia antrenorului, eu sunt pregatit . Bucurestiul e un oras dragut , nu-l stiu inca foarte bine , dar oamenii sunt primitori si asta imi place."

 

 

Iulian Popa , marcatorul unei duble cu CS Balotesti :" Important e sa castigam la Farul , si la final sa obtinem promovarea si sa evoluam din nou in Liga 1." Privind meciul nationalei cu Ungaria, acesta a afirmat :" E un meci foarte foarte important , o victorie ne-ar asigura in mare proportie calificarea la EURO si sper ca baietii ne vor aduce o bucurie in seara asta."

 

Rapid va juca in a 2-a etapa a Ligii 2 , duminica contra Farului Constanta.

 

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa :" Vreau sa jucam cu inima"