Total Media News

Interviu cu noul jucator al FC Voluntari, Daniel Pancu ! PDF Imprimare
Miercuri, 12 August 2015 19:39

Actualul jucator al echipei FC Voluntari , Daniel Pancu , una din ultimile achizitii ale echipei a acordat pentru TMN un interviu inaintea meciului de campionat cu Dinamo .

 

TMN: Salut , Daniel ! Cum te simti la noua ta echipa , cum te-ai integrat? Ce ne poti spune despre experienta ta la FC Voluntari ?

Daniel Pancu: Ma simt foarte bine , e o echipa pe care o urmaream cam de 3 ani de cand jucau in Divizia C  , am 4-5 jucatori cu care am fost coleg si in trecut , am prieteni in conducere la FC Voluntari , deci pot spune ca lucrurile au fost mult mai usoare pentru mine.

 

TMN : Care este obiectivul tau personal cu FC Voluntari ? Dar cel cu echipa?

DP:  Personal nu am niciun obiectiv . Singurul este indeplinirea obiectivului cu echipa , salvarea de la retrogadadre , e un sezon foarte greu , primul pentru Voluntari in prima liga , este o competitie restransa la 14 echipe , mult mai grea decat in trecut.

 

 

 

TMN:Urmatorul tau meci pe care il va avea echipa ta va fi contra lui Dinamo... Se stie ca de cate ori marcai contra rivalilor Rapidului , Dinamo sau Steaua  , aveai cate o bucurie speciala sau o anumita ironie . Te-ai gandit acum pentru o sarbatoare speciala?

DP:  Nu , numai este cazul . Nu putem compara aceste meciuri , derby-uri , cu un Dinamo - Voluntari. Voi incerca sa-mi ajut echipa , iar daca voi marca nu va fi cazul pentru o bucurie speciala.

 

TMN: Inevitabil intru si in subiectul Rapid...  Care au fost motivele plecarii tale de la Rapid si cum te-a convins FC Voluntari sa semnezi ?

DP: Motivele le-am spus foarte clar...Era o situatie plina de amatorism de cand s-a intrat in insolventa . Sunt lucruri care se observa greu de afara insa eu le-am trait din interior.Am considerat ca , sa ma lupt de unul singur cu anumite idei si principii care nu au nicio legatura cu trecutul Rapidului , cu echipele mari ale Rapidului , cu performantele mari ale Rapidului , am considerat cu toate ca m-a durut ca locul meu nu era acolo , desi voi ramane rapidist pe viata.

 

TMN: In acest moment cum vezi situatia de la Rapid ? Crezi ca avand in vedere instabilitatea din jurul echipei mai poate promova ?

DP: Cand am plecat , lotul era slab din punct de vedere calitativ.Din cate am inteles sunt jucatori de valoare , conducatorii echipei spuneau ca sunt strainii mai buni decat cei pe care i-am avut noi in prima liga . Imi doresc din tot sufletul ca aceste lucruri sa fie adevarate si Rapid sa promoveze. Problemele financiare insa nu stiu cand vor fi rezolvate.

 

 

TMN : Judecand la rece dupa cateva luni in care s-au linistit apele , care crezi ca au fost motivele pentru care Rapid a retrogadat ?  Suporterii , jucatorii , stafful tehnic?

DP : Suporterii in niciun caz. S-au comportat extraordinar . In majoritatea istoriei s-au comportat extraordinar , si in returul trecut au fost alaturi de noi. Cred ca am avut parte si de mult ghinion , si un moment decisiv a fost pierderea celor 3 meciuri intr-o saptamana. Am obtinut 0 puncte dupa o saptamana in care ne-au invins echipe ce jucau foarte slab in acel moment... U Cluj , Dinamo , si am pierdut nemeritat si acasa cu ASA Targu Mures.

 

TMN: Judecand situatia ceva mai distant, ce parere ti-a format Valerii Moraru in perioada in care ti-a fost patron ?

DP: E o persoana destul de imprevizibila , nu cred ca poate cineva sa il caracterizeze foarte bine.Sunt convins ca doreste binele Rapidului insa va avea nevoie de foarte mult timp pentru a intelege fotbalul.

 

TMN: Care consideri ca e cel mai frumos moment al carierei tale ? Dar regretul carierei?

DP: Regretul carierei este legat de faptul ca nu am prins niciun turneu final cu echipa nationala. Momentele frumoase se leaga de trofee , primul ar fi cu Rapid in 1999 , si cand am luat titlul cu Besiktas in 2003.Acestea sunt cele mai frumoase.

 

TMN: In final spune-mi , cum se vede Daniel Pancu in viitor ? In pozitia de presedinte sau pe alte pozitie ?

DP:" Presedinte am fost si la Rapid o saptamana in vara , nu sunt facut pentru asa ceva .Daca ar fi sa ocup o functie, poate ceva in genul director sportiv sa fiu alaturi de echipa . Sunt mult mai atras de meseria de antrenor , pentru ca am foarte mare experienta , am lucrat cu foarte multi antrenori si am avut ce invata.

 

TMN: Multumesc frumos , Daniel si multa bafta !

DP : Numai bine !

 

Interviu realizat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Interviu cu noul jucator al FC Voluntari, Daniel Pancu !