Total Media News

Bogdan Vintila :" Trebuie sa ne impunem cu Dinamo" PDF Imprimare
Miercuri, 12 August 2015 11:22

 Astazi , FC Voluntari va sustine o conferinta de presa inaintea meciului impotriva FC Dinamo ce se va disputa joi seara .

 

                       

    La aceasta conferinta de presa sunt prezenti Bogdan Arges Vintila , antrenorul echipei , Lucian Ionescu , directorul de imagine , si jucatorul Daniel Pancu.

    Bogdan Vintila a declarat :" Vom intalni o echipa de traditie, Dinamo , o echipa buna , cu un antrenor experimentat . Suntem pregatiti la randul nostru. Trebuie sa ne impunem . Suntem o echipa experimentata , ei au tinerete , entuziasm , trebuie sa fim mai cu capul pe umeri ,sa stim sa dominam. I-am simtit pe baieti , motivati , ar fi mai frumos prima victorie sa fie cu Dinamo. Ei sunt bine organizati defensiv , sunt foarte buni pe contra-atac , consider ca experienta domnului Rednic isi spune cuvantul."

 

 

Daniel Pancu:" Sunt de acord cu Mister . La numarul de trofee , ca jucatori suntem net superiori celor de la Dinamo . Ca si echipa inca nu impunem respect , vom reusi sa obtinem acest lucru doar prin victorii. Pe plan personal ramane o ambitie sa inving Dinamo . E un mare avantaj experienta , maine ar trebui sa atarnam balanta in favoarea noastra. Fizic in cateva meciuri voi ajunge intr-o forma foarte buna.Suntem greu de invins , cand vom fi mai omogeni vor veni si mai multe victorii.In viitor , sunt convins ca Dinamo va deveni o echipa respectata in fotbalul romanesc."


Ca o noutate, FC Voluntari le va imparti in fiecare etapa incepand cu meciul cu Dinamo tricouri semnate de jucatorii echipei. Primii jucatori alesi sunt Daniel Pancu si Dinu Todoran.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Bogdan Vintila :" Trebuie sa ne impunem cu Dinamo"