Total Media News

Bogdan Vintila :" Am incredere in jucatorii mei , ne dorim prima victorie" PDF Imprimare
Joi, 06 August 2015 13:49

 

                          

 

    FC Voluntari va intalni in prima partida a etapei cu numarul 5 , FC  Botosani . La conferinta de presa dinaintea partidei au fost prezenti pentru formatia gazda , antrenorul Bogdan Vintila , si jucatorul Radu Zaharia.


Bogdan Vintila:" E un joc foarte important  , contra unei echipa puternice , o echipa care a participat in cupele europene , care are un lot omogen , si ca si noi sufera de lipsa de puncte.

La finalul meciului sper sa fim noi cei care ne vom bucura .Echipa e pregatita , baietii sunt motivati .Este momentul sa obtinem prima victorie a sezonului , care ne poate urca in clasament si ne poate aduce liniste.Am incredere in jucatorii mei.

 Botosaniul trece printr-o perioada grea , iar asta poate fi o arma cu doua taisuri."


Radu Zaharia:" Aceasta partida e una dificila  , va fi o lupta in teren in care vom incerca sa obtinem victoria . Aceasta lupta va fi si cu adversarul si cu vremea foarte calduroasa".


Partida dintre FC Voluntari si FC Botosani se va disputa vineri la ora 18:30 , ora la care se inregistreaza temperaturi ridicate.



 

 

 

Directorul de imagine al FC Voluntari , Lucian Ionescu  a anuntat si faptul ca Laurentiu Iorga , fostul jucator al Astrei , Otelului si Pandurilor , in proportie de 99% va semna cu FC Voluntari un contract.

 

Totodata , ultima noutate din lotul FC Voluntari , Daniel Pancu , va fi in lotul de 18 , avand sanse sa debuteze in aceasta partida pentru noua sa echipa.

 

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Bogdan Vintila :" Am incredere in jucatorii mei , ne dorim prima victorie"