Total Media News

RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 17:19

Operatorul de cablu RCS&RDS a informat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca va reintroduce postul Antena 2 in grila de programe.




Potrivit reprezentantilor CNA, RCS&RDS a luat decizia introducerii Antena 2 in grila sa, in retelele analogice, de unde televiziunea fusese scoasa in octombrie 2011.

Antena 2 este una dintre televiziunile pe care operatorii de cablu din Romania trebuie sa le retransmita in mod obligatoriu, in pachetele de baza, conform principiului "must carry", prevazut in legislatia audiovizuala.Reprezentantii RCS&RDS au acuzat, de mai multe ori, pe parcursul anului trecut,  Antena TV Group ca pretinde societatii de telecomunicatii anumite sume de bani pentru retransmisia posturilor Antena 1 si Antena 3, desi aceste televiziuni sunt libere la retransmisie, potrivit principiului "must carry", relateaza Mediafax. 

In luna octombrie 2011, RCS&RDS a primit aprobarea CNA sa scoata televiziunea Antena 2 din pachetele analogice ale companiei de telecomunicatii din peste 20 de localitati, printre care Timisoara, Sibiu, Targu Mures si Suceava. In luna decembrie, postul Antena 2 a fost eliminat din pachetul de baza al operatorului de cablu RCS&RDS, in locul acestuia fiind introdus Romania TV, fapt ce a declansat nemultumirea mai multor telespectatori din orase precum Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Constanta sau Galati.Mai multi fanii Antena2 au semnat petitia online

"Vrem Antena 2 in pachetul de baza la RDS". Acestia au continuat apoi "batalia online", cerand cu insistenta repunerea postului in grila

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Media-Publicitate RCS&RDS reintroduce Antena 2 in grila de programe