Total Media News

Volvo Trucks realizeaza un serial de tip reality TV cu artista Mapei PDF Imprimare
Marţi, 09 Iunie 2015 16:35
          
   Volvo Trucks continuă seria de acţiuni inovatoare de marketing, de această dată printr-un serial de tip reality TV cu artista Mapei.
   Pe parcursul călătoriei de nouă zile prin Europa, ea va înregistra un videoclip muzical împreună cu regizoarea Liza Minou Morberg.
    Pentru a-l realiza au la dispoziţie un autocamion Volvo plin cu recuzită şi pe unul dintre cei mai buni şoferi ai lumii, Jens Karlsson din „The Epic Split”. Rezultatul poate fi vizionat în serialul TV „Reality Road”.

   Prin „Reality Road" dorim să demonstrăm calităţile ofertei noastre de servicii", spune Per Nilsson, Director Relaţii Publice la Volvo Trucks. „Pentru ca un autocamion să rămână pe şosea, serviciile asociate sunt la fel de importante ca şi vehiculul în sine. În acelaşi timp, ne propunem să producem divertisment TV care să atragă o audienţă mai largă. Din câte ştiu, nicio altă companie nu a mai folosit până acum reality show în scopuri de marketing", a adăugat el.

 

 

Mapei este însoţită în această călătorie de regizoarea Liza Minou Morberg, şoferul din videoclipul „Epic Split", Jens Karlsson, câinele schnauzer pitic Sushi şi un Volvo FH proiectat special. Pe parcursul celor nouă zile, ei călătoresc din Suedia până în Italia, străbătând peste 4.000 de kilometri.

„Rolul meu în serial este acela de a conduce autocamionul şi de a efectua călătoria prin Europa în deplină siguranţă, arătând totodată ce înseamnă să lucrezi ca şofer de autocamion", explică el. Am mai participat la filmări, dar a fost ceva complet diferit. Înainte, doar am condus autocamionul şi nu a trebuit să vorbesc în faţa camerelor de luat vederi", spune Jens Karlsson.

Piesa „Million Ways to Live" va fi un single de pe albumul artistei Mapei ce va fi lansat în această toamnă.

„Îmi place să călătoresc şi să pot face cunoştinţă cu noi oameni şi culturi. Iar aceasta este şi tema melodiei „Million Ways to Live" - să fii pe drum, având libertatea de a călători. Este cea mai potrivită piesă pentru o călătorie", afirmă Mapei.

În această serie TV vom urmări diverse situaţii neaşteptate care pun la încercare serviciile Volvo Trucks şi, totodată, vom putea vedea cum Mapei se familiarizează cu lumea autocamioanelor şi cu provocările acesteia. Printre altele, o vom urmări pe ferryboat, în drum spre Polonia, cum realizează un spectacol alături de artişti în travesti sau cum organizează un spectacol spontan într-o suburbie a Parisului, sau cum cântă în timpul unei cascadorii pe două roţi la Berlin.

 

 

 

C.d.P.- VOLVO Trucks

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Volvo Trucks realizeaza un serial de tip reality TV cu artista Mapei