Total Media News

Cristiano Bergodi :"Vrem sa castigam la Brasov insa respectam Brasovul" PDF Imprimare
Miercuri, 22 Aprilie 2015 12:14

     La Pro Rapid are loc astazi conferinta de presa a giulestenilor , inaintea unui alt meci crucial , considerat de 6 puncte , cel cu FC Brasov , ce va avea loc vineri seara pe arena brasovenilor.

                                                

       La conferinta Rapidului participa Cristiano Bergodi ,tehnicianul echipei si Nicolae Vasile .

 

 

Cristiano Bergodi :

   " Meciul cu Brasov e foarte greu , Brasovul fiind pe primul loc retrogadabil . Cred ca va fi un meci foarte greu pentru noi daca ajungem la Brasov in situatia daca dupa un singur meci bun cu Concordia vom putea trece usor de baietii de la Brasov . Vreau sa vad daruire , concentrare maxima , vrem trei puncte de la Brasov . Putem castiga , respectam Brasovul insa.

Cred ca vor fi ambitiosi , vor juca impotriva unui brand precum Rapid . Normal ca trebuie sa fim foarte ambitiosi , vom gasi o echipa care ne va pune probleme daca vom crede ca deja am facut lucruri suficiente.Sunt trei puncte foarte foarte importante , va fi un meci foarte incins .

Baietii au un moral un pic mai bun decat saptamana trecuta , se antreneaza bine si nu cred ca vor fi surprize din punct de vedere al atitudinii .Chiar daca am gresit cateva faze ,echipa devine mare cand rezolva problemele.



Noi vom astepta un rezultat final bun , nu se stie niciodata daca castigi sigur , ii tratam cu respect.

Lipsa de eficienta din atac a fost o problema , am vorbit despre asta si cu baietii ,cu toata echipa, nu trebuie sa ne multumim cu 1-0 . Am fost multumit ca ne-am creat foarte multe ocazii , insa le-am spus si lor ca ne trebuie mai multa rautate in fata portii.


Oriol a facut un meci bun , l-am apreciat . Fizic am gasit bine echipa , mental am cazut putin in a doua repriza cu Chiajna cand am stat prea mult in defensiva.

E cea mai mare provocare din cariera mea , nu e nimic imposibil , cred in totalitate ca pot face o treaba buna alaturi de baieti, iar ei vor face o prestatie buna pana la sfarsitul campionatului.Programul e greu dar nu ne sperie.

Pancu s-a comportat foarte bine pana acum , a demonstrat ca e in continuare un jucator foarte important pentru Rapid ca si Niculae. "



Nicolae Vasile:

      " Eu sunt bine , am revenit, sunt apt de joc . Imi va fi greu sa intru din primul minut , trebuie sa ma pun la punct cu pregatirea fizica , sa fiu 100% dupa doua saptamani de accidentare. Sunt optimist , nici in liga a doua nu ne dadeau sanse sa promovam ,am sperat si am reusit . Sper in salvarea de la retrogadare , am facut un meci bun cu Chiajna , trebuie sa o tinem tot asa ,sa avem aceeasi atitudine , si vom reusi.Fanii nostri sunt unici au venit in numar mare peste tot . Echipa avea nevoie de un soc , despre asta vorbeste evolutia echipei cu Chiajna."

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Cristiano Bergodi :"Vrem sa castigam la Brasov insa respectam Brasovul"