Total Media News

Cristi Pustai :"Am promis ca incercam sa ne salvam , dar mai ales ca vom avea determinare."" PDF Imprimare
Vineri, 10 Aprilie 2015 10:07

             Conferinta  de  presa  are  loc  la  baza  Pro Rapid

 

                         

                                              

   Conferinta  de  presa  se  desfasoara  in  contextul  in  care  ieri patronul  Rapidului l-a   reconfirmat  pe Cristi  Pustai  ca  antrenor  principal  al  giulestenilor ,inaintea derby-ului cu Dinamo .

 La  conferinta  participa  antrenorul Rapidului Cristi Pustai.

    Cristi Pustai :

       " Derby-urile nasc pasiuni , sa speram ca trecem cu bine peste acest derby , sa iesim din starea de fapt a lucrurilor. Nu putem spune ca suntem intr-o situatie buna , conteaza ultimile infrangeri.In viata oricarei echipe sunt si urcasuri si coborasuri.Speram ca vom reusi sa ne atingem acest obiectiv . Am preferat sa spun astazi parerea mea despre lucrurile petrecute ieri , asa cred ca e un cod de conduita al antrenorului.In iarna am stabilit cu domnul Moraru ca ducem acest angajament pana la vara indiferent de consecinte luand in calcul si retrogadarea , cu siguranta vom duce lupta pana in ultima etapa .Am luat si riscul retrogadarii in considerare ca si ceilalti care am venit aici. Dorinta noastra e de a ne bucura dupa ultima etapa.In consecinta , pot spune ca rezultate ne-au favorizat , punctele in retur se fac mai greu , dar e timpul sa redevenim acea echipa muncitoare, pe care o vom avea .A aparut si o stare de oboseala normala , speram ca vom trece peste acest lucru ,ca vom avea prospetime.In ultimile 2 jocuri , adunand punct cu punct era alta situatie acum.Daca o sa muncim ,daca o sa fim o echipa scurta cu o miscare mult mai buna fara minge o sa fim un adversar puternic.



   Edu Oriol isi doreste foarte mult sa joace , dar vom mai vedea si astazi care va fi situatia. Orice am spune a fost o lovitura urata si au fost consecinte . Sunt convins ca ne vom respecta suporterii , am promis ca incercam sa ne salvam , dar mai ales ca vor vedea determinare si atitudine si sunt convins ca asta vor vedea.Din pacate au aparut acele discutii , nu aveam ce sa dezmint. Trebuie sa ne satisfacem suporterii prin rezultatele dorite.As fi preferat sa se rezolve toate discutiile in interior , simt si sunt convins ca toti care suntem aici , suntem ca sa incercam sa realizam acelasi lucru.Sunt convins ca suporterii Rapidului vor veni , nu sunt de rezultate vor veni cu sufletul.Pentru Rapid orice meci e un derby . Intre mine si Pancu este o relatie buna , intotdeauna l-am simtit aproape.Indiferent de rezultat mai sunt 8 jocuri , 6 cu echipe contracandidate .As prefera sa le castig pe acelea mai degraba.

    2709 de bilete vom avea pentru meciul de pe National Arena."

 

 

 

 

 

 

*


 

*

 **  Duta  Gini  Andrei

*

*

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Cristi Pustai :"Am promis ca incercam sa ne salvam , dar mai ales ca vom avea determinare.""