Total Media News

Conferinta de presa U Cluj - Rapid PDF Imprimare
Joi, 02 Aprilie 2015 12:07

     La ora 15:30 , la baza de pregatire a giulestenilor, ProRapid, a  avut  loc conferinta de presa premergatoare meciului de campionat  pe care visiniii il vor sustine la Cluj , contra proaspat finalistei Cupei Romaniei , U Cluj .

                                         

            La aceasta conferinta asista Cristi Pustai,  alaturi de fratii Oriol.

 

Cristi Pustai :

    "  Felicitam adversarii nostrii de sambata ,suntem doua echipe cu mare nevoie de puncte. Avem problemele noastre legate de accidentari , speram ca va fi un meci frumos .A fost un joc de calificare aseara , era hotarator sa nu primeasca gol si au reusit si scopul lor a fost atins , desi jocul pe alocuri n-a fost spectaculos.A fost un joc cu mare incarcatura , un derby al Clujului.

Avem probleme de lot, Rui Miguel si Sapunaru accidentati , plus Martin si Niky Vasile.

Cerlinca a venit de la lot cu o lovitura , Meulens a venit astazi dupa un zbor de 15 h , nu e o situatie foarte buna.

La Rapid nu e nimic linistitor , totul e intr-o stare de lupta , ne aflam in fata unui alt meci .N-am primit multe goluri in deplasare , sa speram ca vom avea castig de cauza.Am plecat cu putini jucatori , si suntem la 3 pcte de un loc salvator , trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant.Avem un lot de 21 de jucatori , problema de achiztii se pune pentru vara , fiind conditionata de ramanerea in Liga 1.

 

 

Joan Oriol :

    "Pentru mine a insemnat foarte mult , Rapid are o imagine buna , e un proiect mare , stiam de problemele de la Rapid , si odata venit , am fost bucuros , noi jucatori , staff nou , cred ca facem o treaba buna , trebuie sa aducem echipa acolo unde ii este locul.Pana acum stim cuvintele preparatorului fizic.Ne-am bucurat de zilele libere , si ne-am pregatit cum se poate mai bine , pentru cele 3 partide care au ramas saptamana asta.  Suntem constienti ca aceasta saptamana poate fi decisiva .

 

Edu Oriol:

    "Stiam mai mult de Rapid , am fost coleg cu Sapunaru la Zaragoza , si el se motiva inainte de meciuri , cu filmulete cu Rapid,  eram constient ce inseamna Rapid , iar sa joc cu fratele meu geaman , am fost foarte bucuros sa ajung aici la Rapid.In Spania , se joaca mult mai mult pe posesie , jocul e mult mai fizic aici .Am fost foarte aproape sa semnez cu Astra , dar am semnat aici si sunt foarte fericit.

 

 

  Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Conferinta de presa U Cluj - Rapid