Total Media News

CAND CRONICA UNEI MORTI ANUNTATE, DEVINE CRONICA UNEI ECHIPE RENASCUTE PDF Imprimare
Marţi, 24 Martie 2015 15:35

                

  

   Drumul nostru a fost ,este si va fi intotdeauna greu , batatorit cu multe obstacole . Suntem totusi cei mai frumosi suporteri in aceste conditii , cu cea mai frumoasa poveste . Am asteptat 44 ani pentru primul titlu ...insa ce titlu ... Ce povesti am auzit .. sa vii de la Ploiesti pe jos , sau la suparare sa-ti alergi pe triaj jucatorii... Povesti romantice , care insa te cuprind cand ajungi prima oara pe Giulesti , acel spirit ...

Rica Raducanu , prins in offside...ce mai...suntem unici , cei mai frumosi , cei mai nebuni , dar nu si cei mai multi. Timpul a trecut... Cum spunea Nea Mincea' " Am cazut ,am revenit , si tot timpul am luat-o de la inceput..." Cat adevar...

Stiti care e cea mai frumoasa calitate a noastra? Rabdarea , si optimismul . Suntem cea mai optimista galerie ce va exista vreodata , si asta ne tine in viata spiritul simtit doar de noi.

Au trecut anii , a venit Mircea Lucescu , visteria clubului mai adunase cateva trofee , insa Rapidul in mariajul Lucescu- Copos, devine din nou o mare forta a campionatului. Pierde titlul ajutat in 1998 de Salomir, care nu vede mingea intrata jumatate in poarta a lui Marinescu , Ganea ne da o dubla , si din pacate meciul de la Craiova din ultima etapa 2-2 , trimite titlul in Ghencea. Totusi , in 1999 Mircea Lucescu aduce titlul pentru noi , cu un joc si o trupa care rar se vede in Romania ....toti il priveam ca "Mesia" cum spunea Nea Mincea , care ii acorda merite si lui Copos.

Trece timpul , vine inca un titlu , 2003 , ultimul din istoria noastra , obtinut de Rednic cu multi multi jucatori tineri care apoi vor face istorie...Nico,Bratu , Rat...

 

Anii trec, Rapidul nostru cucereste multe inimi, isi mareste si visteria...Vine sezonul 2005-2006, cel mai fructos pe plan european , insa paradoxul e ca e cea mai dureroasa eliminare din cupele europene...tocmai cu Steaua....

Multe lacrimi am varsat in acea seara... Cea mai dureroasa seara pentru un pusti de 12 ani ce idolatriza deja echipa...O durere ciudat de inteles la 12 ani , meciul unei tari intregi a fost pierdut din pacate ... Marea noastra sansa era spulberata de o dubla ..cel putin ghinionista...Pe langa aceasta calificare , pierdem si campionatul si suntem obligati sa ne multumim cu o victorie pe fostul 23 August cu 2-0 in fata rivalilor calificati...palida consolare..

Momentul cand calci pe Giulesti e unic... impresionant instant ti se face pielea de gaina , la auzul cantecelor galeriei ( galerie insemnand tot stadionul) E incredibila caldura pentru echipa ce o oferim , si ostilitatea care o "oferim oaspetilor"... ce mai...Pentru noi Giulestiu-i rai , pentru altii un infern !

Anii trec , perioada '98-2006 de glorie apune , Rapidul nostru scade...pasiunea insa , parca , paradoxal creste... Alaturi de Rapid etapa de etapa ..

Se perinda pe rand antrenori si jucatori mari...Peseiro , Hizo , Rednic,Bergodi , Razvan Lucescu din nou , Sabau ...insa niciunul nu aduce gloria Rapidului nostru de altadata.... SI se ajunge in momentul insolventei si retrogadarii...

Acum 2 veri , ne pregateam sa mergem la antrenamentul echipei inainte de meciul cu Steaua , insa veste soc !! Rapidul e retrogadat la TAS ! Crunt , totul se spulbera pentru noi....Stiam ce urmeaza,jucatori noi , tineri , fara experienta si meciuri pe toate coclaurile diviziei B ...Ce era de facut ? Altii renuntau , noi am fost peste tot alaturi de Rapidul nostru ...si nu am fost singuri .Capitanul nostru , Daniel Pancu , ne-a calauzit in luptele marsave din esalonul secund. Pentru asta merita tot respectul din lume...

Totul era schimbat , pasiunea a ramas aceeasi ! Cata rabdare , cat optimism , cata nebunie pentru suporterii echipei , sa suporte atatea si atatea....?

Acum , promovati , in lupta pentru salvare , cu parca un public renascut , la potential maxim...Strangem 8-9 mii de oameni in tribuna meci de meci , suntem mai puternici ca niciodata !

Am batut Steaua , Medias , Otelul , egal cu Petrolul , insa CEA MAI MARE VICTORIE , E CEA A SUPORTERILOR ! care demonstreaza ca sunt vioara intai cand vor. Indiferent de locul in care stau TRIBUNA sau PELUZA , sunt toti RAPIDISTI !

Mai sunt mai putin de 15 lupte , de finale . E o etapa decisiva a istoriei noastre. Avem din nou un patron potent , avem jucatori ,antrenor , si putem sa redevenim ce am fost .

Cea mai mare victorie este pasiunea suporterilor , ce joaca de la egal la egal cu oricine in lumea asta...

E momentul sa demonstram atasamentul suprem , acum cand , la nevoie, Nico, Sapun si Pancone , sunt alaturi ,3 termeni ce alcatuiesc definitia RAPIDISMULUI !

Cronica unei morti anuntate , a devenit usor usor , CRONICA UNEI ECHIPE RENASCUTE !!!!

E momentul sa luam cu asalt toate stadioanele , sa facem tot ce putem sa ne ajutam Rapidul nostru drag in drumul presarat cu obstacole spre salvarea de la retrogadare , e momentul sa mai avem si satisfactii !!!

 

*

*

*

Articol redactat de : Duta Gini-Andrei



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal CAND CRONICA UNEI MORTI ANUNTATE, DEVINE CRONICA UNEI ECHIPE RENASCUTE