Total Media News

Primarul din Ploieşti a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal PDF Imprimare
Marţi, 03 Martie 2015 17:20


   Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare.

   Primarul Iulian Bădescu a afirmat că are calitatea de suspect, dar că nu ştie care sunt acuzaţiile, urmând să afle la DNA, unde a fost adus la audieri. Secretara Primăriei şi una dintre juristele instituţiei au fost aduse la DNA. Bădescu a fost reţinut de procurori după şaote ore de audieri.

UPDTAE: Primarul Ploieştiului a fost reţinut de procurori, după şapte ore de audieri

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

 

 

UPDATE Secretara Primăriei Ploieşti şi una dintre juristele instituţiei, aduse la DNA pentru audieri

Secretara Primăriei municipiului Ploieşti, Oana Iacob, a fost adusă, marţi, alături de una dintre juristele instituţiei, Iulia Alexandru, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiată în dosarul finanţării echipei Petrolul, ea spunând că are calitatea de suspect şi că actele semnate de ea sunt legale.

La intrarea în sediul DNA Ploieşti, Oana Iacob a declarat că are calitatea de suspect în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebată fiind dacă actele pe care le-a semnat în calitatea pe care o deţine în Primăria Ploieşti sunt legale, secretara Oana Iacob a răspuns: "Absolut".

Ea a adăugat că nu ea este cea care alocă bani, ci Consiliul Local al municipiului Ploieşti.

Iulia Alexandru, una dintre juristele instituţiei, care va fi audiată la DNA Ploieşti, nu a făcut declaraţii înaintea intrării în sediul instituţiei.

La ora transmiterii acestei ştiri, cele două femei se află la DNA Ploieşti pentru a fi audiate în acelaşi dosar în care este audiat şi primarul din Ploieşti, social-democratul Iulian Bădescu, ajuns la DNA mai bine de o oră în urmă.

UPDATE Bădescu: Probabil că domnul Capră a fost presat sau sfătuit din arest să dea o declaraţie contra mea

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu (PSD), a declarat, marţi, înainte să intre la audieri la DNA Ploieşti, că acuzaţiile din dosarul finanţării echipei Petrolul Ploieşti i se par aberante şi că, probabil, "domnul Capră a fost presat sau sfătuit, din arest, să dea declaraţii împotriva sa.

Primarul Iulian Bădescu (PSD) a fost adus, marţi, în jurul orei 10.30, la sediul DNA Ploieşti, unde va fi audiat în dosarul finanţării echipei de fotbal Petrolul Ploieşti cu fonduri de la bugetul local.

Bădescu, a cărui locuinţă a fost percheziţionată marţi dimineaţă, a fost adus cu o maşină a DNA, iar la intrarea în sediul instituţiei edilul a catalogat drept "o aberaţie" acuzaţiile care i se aduc, şi anume trafic de influenţă, abuz în serviciu şi luare de mită.




**  sursa  :- MEDIAFAX

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Primarul din Ploieşti a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal