Total Media News

OŢELUL ÎŞI SCHIMBĂ SIGLA PDF Imprimare
Luni, 09 Februarie 2015 14:05

                            

 

    Echipa fanion a Galaţiului   pare   să   traverseze  o  curbă  ascendentă  în  pofida  situaţiei  actuale din clasament.   

    Dacă echipa se pregăteşte în cantonamentul din Antalya în linişte, în schimb, în birourile clubuluievenimentele se succed cu repeziciune.

     După ce au deschis “porţile” magazinului online, fostacampioanăîncearcăsămaidea o lovitură de marketing. Astfel, gruparea de pe   malul   Dunării  intenţionează  să îşi schimbe  sigla !

   “Nu trebuie  înţeles  greşit. Nu vorbim de o pierderea  identităţii, ci din contra, de recâştigare a acesteia. Pe   siglaa   ctuală   apare   un 1964-2014 care te duce cu gândul la o zi de naştere, dar   şi la un deces.

   Ori, anul  trecut, Oţelul   abia   a   împlinit   50 de ani. M-am sfătuit cu toată  lumea, cu suporterii  şi cu cei care se ocupă de imaginea   clubului   şi   concluzia   a   fost  una  singură: schimbăm  sigla !

  Nu o vom face oricum  şi   printr-un concurs. Un concurs cu totul special    dedicat   fanilor!”, a declarat  preşedintele   clubului Vlad Răpişcă.

 

 

Modalitatea   aleasă de oficialii   Oţelului   de schimbare a siglei  este  pe   placul   suporterilor.

Clubul   i-a provocat  pe  aceştia la un concurs de creaţie, sigla  agreată de toată  lumea  urmând a deveni   oficială.

“Acest concurs lansat  fanilor, de creare a unei  sigle   demne de brandul   Oţelul  este o mişcare normală. Mulţi dintre jucători îmbracă tricoul , însă   suporterul din tribună   poartă   sigla  în   dreptul   inimii   toată   viaţa.

Interacţiunea    permanentă cu cei care suferă   meci de meci   pentru   echipă   este  extrem  de importantă  în  viaţa   unui  club”, susţine Lucian  Ionescu, directorul de imagine de la Oţelul.

 

 

 

 

 

C.d.P.-

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal OŢELUL ÎŞI SCHIMBĂ SIGLA