Total Media News

La Rapid toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele din 2012 PDF Imprimare
Vineri, 30 Ianuarie 2015 22:53

                                  

   Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, că toate salariile jucătorilor şi angajaţilor clubului sunt plătite la zi, inclusiv restanţele din anul 2012.

    "Cu salariile suntem la zi. Toate restanţele din urmă sunt plătite, mai puţin către Alexandru Coman. Cu el avem un acord, dar mâine vrem să mai negociem şi apoi să îi plătim şi lui. Banii pentru el sunt în cont oricum, nu e nicio problemă. Toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele de prin 2012, dacă nu greşesc", a spus Moraru, care a aşteptat la aeroport lotul echipei la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia.

   Oficialul grupării giuleştene a menţionat că lotul de 22 de fotbalişti va fi completat în zilele următoare cu alţi doi jucători. "Suntem optimişti şi avem dorinţă de a ne salva de la retrogradare. După aceste transferuri şi aşteptările sunt pe măsură, fiindcă investiţia a fost majoră. Mai suntem în negocieri cu doi jucători, aşteptăm răspunsuri de la ei", a menţionat Valerii Moraru.

 

 

Jucătorii şi staful tehnic al echipei Rapid au fost întâmpinaţi, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, la întoarcerea din stagiul de pregătire din Grecia, de un grup de aproximativ 30 de suporteri.

Lotul echipei giuleştene care a ajuns, vineri, la Bucureşti, este alcătuit din 17 jucători, cu patru mai mulţi decât la plecarea spre Grecia. Aceştia sunt: Mircea Bornescu, Virgil Drăghia, Milos Buchta, Pavel Cmovs, Joao Coimbra, Cristian Săpunaru, Alexandru Coman, Nicolae Vasile, Rui Miguel, Alexandru Dan, Mădălin Martin, Daniel Pancu, Andrei Cerlincă, Luis Filipe Kikas, Tomas Josl, Fred Benson, Rihairo Meulens.

În stagiul din Grecia, Rapid a disputat un singur meci amical, cu formaţia bulgară FC Marek, câştigat cu scorul de 4-1.

La 2 februarie, formaţia giuleşteană va pleca într-un stagiu de pregătire de două săptămâni în Antalya. Lotul pentru acest al doilea cantonament se va mări cu alţi cinci jucători, Marcel Gecov, Jeremy Sapina, Eduard Oriol, Joan Oriol şi Daniel Niculae.

 

 

**  sursa  - MEDIAFAX



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal La Rapid toate salariile sunt plătite la zi, inclusiv restanţele din 2012