Total Media News

Gabriela SZABO a participat la inaugurarea Sălii de Gimnastică din cadrul CSN ”Lia Manoliu" PDF Imprimare
Vineri, 16 Ianuarie 2015 12:23

                                        

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a participat la inaugurarea sălii de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv Național (CSN) ”Lia Manoliu”.

    Evenimentul s-a desfășurat vineri, 16 ianuarie 2015, începând cu ora 11.00 în incinta CSN ”Lia Manoliu”, Bd. Basarabia, nr. 37-39, sector 2, Bucureşti.

     ”Reabilitarea și extinderea infrastructurii sportive rămâne o prioritate a Ministerului Tineretului și Sportului și în 2015.  CSN ”Lia Manoliu” reprezintă un centru sportiv strategic pentru pregătire în sportul românesc. Refacerea și reabilitarea acestuia reprezintă un pas înainte în planul de refacere și dezvoltare a infrastructurii sportive din România”, a declarat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului și Sportului.



Printre lucrările care s-au executat în cadrul procesului de reparație și reabilitare a sălii de gimnastică s-au numărat și : refacerea integrală a finisajelor, refacerea pardoselii, a gropilor de sărituri, reabilitarea termică a clădirii, precum și refacerea integrală a instalațiilor electrice, termice și sanitare. Construcția Sălii de Gimnastică din cadrul CSN ”Lia Manoliu” a început în 1963, fiind dată în folosință în 1964, scopul acesteia fiind asigurarea unor condiții optime pentru pregătirea sportivilor care aveau să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din același an.

Pe parcursul anului 2014 întreg complexul ”Lia Manoliu” a intrat într-un proces de renovare, igienizare și reparații capitale.

 

 

C.d.P.- MTS

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Sport Gabriela SZABO a participat la inaugurarea Sălii de Gimnastică din cadrul CSN ”Lia Manoliu"